Житомирянин знайшов на дорозі згорток з коноплею

Така доволі незвична історія трапилася з місцевим жителем.

Одного разу, за словами чоловіка, він випадково натрапив на паперовий згорток, що опинився просто під ногами. Розкрив, а там – рослинна маса. За запахом визначив її походження і одразу ж підрахував власний грошовий прибуток.

Як розповіла Репортерові Житомираспівробітник сектору звя’зків з громадськістю УМВС України в Житомирській області Ольга Номерчук, на жаль, клієнти на подібний горе-товар знаходяться швидко. Вже наступного дня 30-річний збувальник очікував свого покупця на одній з вулиць Житомира.

За дурман-зілля вагою трохи менше 2-х грамів продавець отримав від 55-річного житомирянина, близько 60 гривень. Того ж таки дня перекупщик реалізував придбане зілля аж двом житомирянам. Передача “товару” відбувалась поблизу однієї з шкіл міста та ще й просто посеред білого дня.

Надалі зустрічі торговця і перекупщика почастішали. Впевнений у власній безкарності 30-річний наркозбувальник навіть розфасував канабіс у маленькі поліетиленові пакетики. Прибуток став зростати. Проте незабаром обидва наркоторговці були затримані працівниками міліції, що називається «на гарячому». Відносно чоловіків було порушено кримінальні справи за фактами незаконного придбання, зберігання та збуту наркотичних засобів.