У Житомирі знайшли зниклого хлопчика

Про те, що пропала дитина, в міліцію заявила схвильована мама.

Жінка розповіла, що її 12-річний син пішов після обіду на вулицю, але до вечора додому так і не повернувся. Обдзвонивши однокласників, родичів та знайомих переконалася, що хлопчика ніде немає.

О першій годині ночі в Житомирі на ноги була піднята вся міліція. Поки впродовж ночі правоохоронці шукала хлопчика, школяр, кутаючись у свою одежину, дрімав у якійсь будці, що знаходиться на території одного з розважальних центрів Житомира. А з ранку, як тільки центр відкрився, дитина увійшла всередину зігрітися і…пограти в комп’ютерні ігри. Вже за годину його знайшли міліціонери.

Олена Міхніцька, начальник відділення кримінальної міліції у справах дітей Богунского РВ УМВС: «Хлопчик розповів, що вчорашній день теж провів за комп’ютерними іграми в тому ж закладі. Раніше ні сім’я, де росте дитина, ні він сам у поле зору міліції не потрапляли. Відносно хлопчика ніхто раніше не заявляв як про безвісно зниклого.»

Втім, за словами правоохоронців, є відомості про те, що не так давно дитину шукали і знайшли самі батьки. І знову ж таки за комп’ютерними іграми в громадському закладі. У школі, в якій навчається хлопчик, йому дали характеристику не надто старанного учня. Що стосується цього випадку, то хлопчик так і не зміг чітко пояснити ні правоохоронцям, ні мамі, чому він не повернувся додому ночувати і не повідомив рідним, де знаходиться.

Ольга Номерчук, СЗГ УМВС України у Житомирській області