Даха Браха зіграє у Житомирі найкращі свої композиції

Шанувальники етнічної музики і взагалі етнічності в життєвому світогляді не можуть дочекатися на приїзд у Житомир гурту Даха Браха.

17 квітня у вівторок одразу після Пасхи Даха Браха вперше постане перед житомирянами і поціновувачами етнічної музики з інших районів нашої області. Концерт відбудеться о 19-й годині у драмтеатрі. Квитки: 46-87-60.

Минулої п’ятниці колектив Даха Браха зустрівся з житомирськими журналістами. Щоправда, зустріч була не особистою, а по “скайпу”. У приміщенні “Кавоманії” Ігор Шурпан і Сергій Твардовський організували це неформальне спілкування.

В якому ж напрямку рухається Даха Браха? Як кажуть самі виконавці – їм близький по внутрішньому змісту термін “World music” – музика світу. В ритмах їхніх композицій – яскраво виражені африканські, індійські мотиви, мелодика, присутня у музиці різних народів світу, переосмилена і втілена музикантами гурту на український лад.

“Селекторна нарада” у Кавоманії

Даха Браха готує житомирянам супер-концерт

Прийти на концерт Даха Браха у Житомирі – обов’язок кожного, хто хоч трохи розбирається у якісній самобутній етнічній музиці