Фотографія, яка перемогла у конкурсі “Людина і ліс” на Житомирщині

До Дня працівників лісу Житомирське обласне управління лісового та мисливського господарства ініціювало проведення обласного фотоконкурсу на тему «Людина та ліс».

Протягом трьох місяців до оргкомітету конкурсу свої роботи надали 47 фотомайстрів, фотоаматорів та фотожурналістів області. Журі конкурсу з понад 250 робіт відібрало 70 фотографій, які увійшли до експозиції підсумкової фотовиставки.

Виставкові роботи різнопланові –пейзажі, портрети, сюжетні роботи, макрозйомка. Проте головне, що поєднує авторські роботи – це неповторна краса природи поліського краю і людей, що зберігають та примножують окрасу Полісся – ліси.

Нещодавно журі визначилося з переможцями фотоконкурсу. Диплом першого ступеню та грошову винагороду вручено головному лісничому Городницького держлісгоспу Леонтію Валенкевичу. Його фото «Даша» визнано кращим.

Другої премії удостоєна робота «Захід» аспірантки лісогосподарського факультету Житомирського національного агроекологічного університету Захарчук Оксани.

І третє місце та знову ж таки премію виборов Яненко Олександр, інженер з експорту державного підприємства “Попільнянське ЛГ” за роботу «Осінь».

Житомирське обласне управління лісового та мисливського господарства вітає переможців та запрошує всіх бажаючих до участі у конкурсі «Людина та ліс-2012».

Прес-служба ЖОУЛМГ

Переможець конкурсу – робота Леонтія Валенкевича «Даша»