У Житомирі біля банкомату злочинців очікував сюрприз

Черняхівський підприємець під’їхав на автомобілі “Міцубісі” до свого офісу, зачинив машину та пішов до приміщення.

Проте незабаром власнику авто повідомили, що в його автомобілі з боку пасажирського сидіння розбите скло. Він побіг до автомобіля і побачив, що в ньому не лише було скло розбите, а й пробите колесо. Та найгірше за все було те, що з салону зникла барсетка з документами, гроші та банківська карточка.

Уважний підприємець пригадав, що коли він паркувався, то неподалік побачив автомобіль ВАЗ-2109 сірого кольору і чоловіка, який стояв поруч та придивлявся до його машини.

Потерпілий одразу ж звернувся до міліції та повідомив про те, що сталося

Потім зателефонував дружині та попросив зв’язатися із банківською установою, щоб заблокували картку, поруч з якою знаходився папірець з пін-кодом.

Як тільки було отримане повідомлення про крадіжку з автомобіля, на пошуки відправилися правоохоронці. Допомогло вирахувати зловмисників те, що на мобільний телефон потерпілого з банківської установи надійшло повідомлення про те, що хтось в Житомирі намагається зняти в банкоматі кошти з його картки. Підприємець негайно повідомив про це міліціонерам. ДАІшники поспішили до банкомату за вказаною адресою.

Зловмисники, так і не змогли зняти гроші. І від банкомату їм від’їхати не вдалося. Викрадачів затримали правоохоронці.

УДАІ УМВС України в Житомирській області