В Житомирі вперше гратимуть у футбол на машинах

Такий незвичний турнір пройде в рамках Кубку імені Володимира Попова по швидкісному фігурному водінню:

“В світі ще такого не було. Буде декілька команд, які гратимуть “на вильот”. Ми влаштовуватимемо короткі матчі, до першого забитого голу. Хто пропустив – вибуває із змагань. В кожній команді буде не менше, ніж по дві машини. Це буде дуже цікаво – забити гол на автомобілі, та ще коли пускаєш машину “із заносом”… – розповів Валерій Попов, голова правління “Автоклубу імені майстра спорту СРСР Володимира Артемовича Попова”.

Автомобілісти-футболісти свої виступи присвятять Євро-2012. А змагання на Кубок імені Володимира Попова приурочені до Дня Перемоги. “Вони стануть традиційними і проводитимуться у переддень свята, в останню неділю перед 9 Травня”, – каже Валерій Попов. Минулого року перші такі змагання зібрали понад три десятки учасників, які пройшли через відбір. Цьогорічний кубок вже претендує на статус всеукраїнського:

“В цьому році за Кубок Попова приїдуть боротися і з інших областей України – Одеської, Київської, можливо, Закарпатської, будуть з Волині і з Рівного”

Це дійство заплановане на 6 травня, відбудеться воно на майданчику ТРЦ ГлобалUA. Початок о 10-00. Для тих, хто не потребує адреналіну від захопливих гонок, буде розгорнута виставка автомобілів, як сказано в афіші, “найвідоміших брендів світу”.

Якщо ж ви бажаєте взяти участь у змаганнях, телефонуйте 096 567-93-12

Житомирська Хвиля