Однакові з лиця

Погодьтеся, що дивлячись, часом, на голлівудських красунь, виникають сумніви хто перед вами.

У цьому рейтингу зібрані саме ті, хто змушує мучитися неясними сумнівами.

1. Наталі Портман – Кіра Найтлі

Напевно, найвідоміші схожості. До речі, акторська кар’єра Найтлі і успіх в ній, частково заслуга Портман. Кіра грала двійника Наталі в «Зоряних війнах. Епізоді I». Мінімальна різниця у віці (Портман 30, Найтлі 27), форма губ, відтінок волосся, колір і розріз очей, овал обличчя, роблять цих дамочок практично нерозрізненими.

2. Ніна Добрев – Вікторія Джастіс

19-річна співачка із США Вікторія Джастіс каже: «Мене плутають з Ніною кожен божий день! Всі підряд. Але я не засмучуюсь, адже вона прекрасна». Що говорить з цього приводу 23-річна канадська актриса серіалу «Щоденники вампіра» не відомо.

3. Кеті Перрі – Зої Дешанель

Близнюками їх не назвеш, а ось сестрами – можна цілком. Однакові форми носів і підборідь, блакитні очі і яскраве темне волосся.

Різниця між «сестричками» 5 років: Зої 32, Кеті 27.

4. Айла Фішер – Емі Адамс

Фішер відома роллю в комедії «Шопоголик», Адамс – багаторазова номінантка на премію «Оскар» і «Золотий глобус». Не дивлячись на це, дівчат плутають навіть кастинг-директори і режисери. Фішер уже встигла висловитися з приводу своєї схожості з Адамс: «Якщо “Шопоголік” стане хітом, головну героїню зіграла Айла Фішер. Якщо картина провалиться – це була Емі Адамс!»

5. Лейтон Містер – Мінка Келлі

Добре, коли зовнішня схожість благотворно позначається на кар’єрі! Зірка «Пліткарки» Лейтон Містер і актриса з «Ангелів Чарлі» Мінка Келлі завдяки своїй схожості отримали ролі у фільмі «Сусідка». До речі, дівчата дружать і поза знімального процесу.

За матеріалами: news.mail.ru