Як на Житомирщині іржава труба пересварила півміста

Водопровідна труба яка за 32 роки покрилася іржею, і стала непридатною для використання пересварила майже половину мешканців міста Коростишева.

Проблемою тепер опікуються і водоканал, і житлова-експлуатаційна дільниця, прокуратура та міліція.

Вячеслав Вигівський – житель вулиці Івана Франка 30: «Я прошу вийняти труби і положити туди пластмасову трубу і замінити, а мені не дають.»

Водоканал не проти проведення ремонту водогінних мереж, однак на заваді став ще один власник центрального водопроводу у Коростишеві – це комунальне підприємство «Коростишівська комунальна служба»,де директор Микола Сєрьожкін.

Станіслав Гранкін – мешканець вулиці Івана Франка: «Ми були у Сєрьожкіна. Сєрьожкін якось неоднозначно сказав, що так питання не вирішуються. На що він намікав я не знаю. А тепер такою ситуацією збурені мешканці багатоквартирного будинку по вулиці Івана Франка 2-В. Їм ніби- то сказали підведуть новий водопровід, то у них води не стане.»

Конфліктними ситуаціями займалися і місцева міліція, і місцева прокуратура.

Микола Налапко – прокурор Коростишівського району: «Враховуючи те що обидва заявники люди похилого віку то ми звернулися до міського голови по можливості підключення цієї сім’ї до водогону по вулиці Франка 2- В».

А Коростишівська міська рада твердить що цю ситуацію треба ґрунтовно вивчати. Напрошується запитання скільки часу потрібно? Якщо на місцевому рівні не можуть дати лад лише одній трубі, то як же взагалі влада може керувати усім містом.

ЖДОТРК