Тури з Житомира та Житомирської області в Туреччину від «Датур»

Пляжний відпочинок на морі є найпоширенішим і популярним серед наших туристів.

Основним напрямком пляжного відпочинку закордоном для житомирян є тури в Туреччину.

Що таке Туреччина? Запитайте про це людину, яка хоча б раз відвідала цю країну і вона скаже Вам, що Туреччина – це райський куточок на Землі.

Сонячна Туреччина. Все що потрібно знати про відпочинок в Туреччині!

Тури до Туреччини з Житомира, виходячи з досвіду роботи компанії «Датур», складають основний обсяг продажів путівок на відпочинок закордоном на морі. Також даний напрямок відпочинку характеризується реальною можливістю придбати тури, що важливо для остаточного вибору туристів на користь цієї країни.

Відпочинок у Туреччині, щоб там не говорили розпещені туристи, є одним з кращих по співвідношенню ціна-якість і часу, який необхідно затратити, щоб дістатися до місця відпочинку. Знання кращих пропозицій готелів Туреччини, а також рекомендацій по відпочинку в цій країні сприяє відмінному і безпечному відпочинку з мінімальними витратами коштів і нервів!

Ми хочемо запропонувати Вам відеоогляд кращих готелів Туреччини виходячи з показників якості сервісу, відкликання туристів і частоті продажів.

«Датур» рекомендує відпочинок в Туреччині: відео кращих готелів Туреччини

Але для того, щоб Ваш відпочинок дійсно порадував Вас і Ваших близьких, необхідно підійти до цього питання дуже серйозно ще до поїздки. Ми, слов’яни, спочатку включаємо будь-який прилад чи механізм, користуємося ним, а через якийсь час починаємо вивчати інструкцію і дивуємося новим можливостям і своїм помилкам.

З відпочинком так не можна! Це перш за все Ваше здоров’я і прекрасний настрій. Тому настійно радимо прочитати кілька порад від «Датур» щодо відпочинку в Туреччині, щоб принцип відпочинку «Все Включено» не перетворився на «Все Виключене»!

Відпочинок у Туреччині за системою ВСЕ ВИКЛЮЧЕНЕ! Як уникнути цього: професійні поради туристам від менеджерів агентства «Датур»

Порада з економії грошей при покупці туру в Туреччину: не пропустіть свій шанс забронювати відпочинок у Туреччині заздалегідь і отримати великі знижки!

Раніше бронюєш – дешевше відпочиваєш!

Навіть недосвідчений турист знає, що Туреччина – це не тільки лежаки біля басейну та харчування «Все включено», але й дуже цікава культурна та розважальна програма.

Туреччина, країна багатющої історії, сповнена місцями, що представляють величезний інтерес для туристів. Оскільки все перерахувати просто неможливо, назвемо найпопулярніші! Всі пам’ятки Туреччини в нашому огляді: відео та опис з цінами найпопулярніших екскурсій: поїздка в Аквапарк, турецька лазня, дайвінг в Туреччині, турецька ніч, прогулянка на яхті, нічна яхта-дискотека, оглядова екскурсія по Анталії, водоспади Анталії, зелений Каньйон, джип-сафарі, Ефес, рафтинг, риболовля-пікнік, Акваленд і дельфінарій, Памуккале, Демре / Міра / Кекова, Вейкбординг / Парк розваг Cable Sky, дискотека Green House, шоу Полум’я Анатолії, Блакитна лагуна – Кея Кей, параглайдинг, Дальян, сафарі на квадроциклах і багато інших!

Корисні поради при купівлі екскурсій в Туреччині:

– втрата документів в Туреччині – що робити;

– автотранспортні аварії під час екскурсій;

– безпека на мотосафарі;

– сувеніри в Туреччині;

– прокат автомобілів для відвідування екскурсій;

– харчування та ліки під час екскурсій;

– шопінг і купання під час екскурсій;

– туристичні ваучери на екскурсії та страховка;

– оплата екскурсій;

– кілька простих правил для мінімізації цін на екскурсії;

– місцева валюта;

– де купувати екскурсії:

– і нарешті, коли купувати екскурсії?

Перш за все Ваша безпека! Перш за все, при купівлі екскурсій необхідно себе запитати. Як я хочу? Безпечно або дешевше? Від обраної вами відповіді залежить подальша розв’язка. Нacкільки б вас нe вразила Туреччина своїми прекрасними архітектурними та кyльтypнимі творіннями, бyдьтe завжди насторожі – Ви знаходитесь в чужій країні!

Шоп-тури в Туреччину

Туреччина – ідеальне місце для любителів шопінгу. Вас приємно здивують яскраві східні фарби, колоритні торговці і достаток різних товарів за найнижчими серед країн Середземномор’я цінами.

Безсумнівно, найбільш знаменитим торговим містом Туреччини є Стамбул, де зібрані найкращі товари з самих різних куточків країни. Про шопінг в Стамбулі можна писати до безкінечності. Це місто – один величезний магазин під відкритим небом.

У Стамбулі ви знайдете все – починаючи від коштовностей і закінчуючи шкіряним одягом і килимами. Шопінг в Стамбулі може бути не менш захоплюючим, ніж у містах, визнаних лідерів, якими є Париж, Мілан, Нью-Йорк, Лондон і Дубай, але все ж по стамбульським магазинах пройтися дуже навіть варто.

Але якщо ви вирішили приїхати на шопінг в Стамбул без підготовки, то вас відверто шкода – ви й не уявляєте, на яку долю себе прирекли.

Дeсять основних правил успішного шопінгу в Стамбулі від ТА «Датур»

Купити авіаквитки в Стамбул в Житомирі недорого. Рейс різних авіакомпаній за найвигіднішими цінами

Обери свій найкращий авіапереліт з “Датур”!

Бронювання онлайн дешевих авіаквитків на всі напрямки з Києва, Житомира, Вінниці, Одеси, Дніпропетровська, Донецька, Харкова, Львова, Сімферополя та інших міст України дозволить Вам заощадити час і гроші. Наші спецпропозиції на авіаквитки на будь-який рейс, будь-якої авіакомпанії світу дозволять Вам забронювати авіаквитки онлайн, дізнатися вартість та розклад авіарейсів.

Чому наші послуги з бронювання квитків на літак за доступними цінами є зручними для Вас? Чому ціна на авіаквитки така дешева у нас?

Тому, що ми шукаємо саме дешеві авіаквитки, а Ви обираєте, де і коли їх бронювати.

Крім цього існує безліч інших можливостей для придбання дешевих авіаквитків.

Міжнародний роумінг в Туреччині з картками Нова-Сім від «Датур»

«Датур» рекомендує. Міжнародна сім-карта для розмов закордоном.

Менеджери “Датур” надають нашим туристам повну інформацію про переваги роумінгу з NovaSIM.

Найдешевші тарифи у роумінгу від NovaSIM

Тарифи на дзвінки в Туреччині.

Вхідні дзвінки, 0.00
$/хв

Вихідні дзвінки, 0.48
$/хв

Вартість СМС, $ 0.40

Купити стартовий пакет NovaSIM в Житомирі можна в офісах компанії «Датур»

Будемо раді, якщо наші поради допоможуть Вам у подорожі по сонячної Туреччини!

Тури до Туреччини з Житомира

Гарячі тури і путівки в Туреччину. Майже всі нові готелі Туреччини в перший рік своєї роботи тримають відносно низькі ціни на путівки. На початку будь-якого сезону менеджери компанії «Датур» відзначають в рекламних турах для себе кращі і відносно недорогі нові готелі. Ці готелі стають лідерами продажів у даному сезоні від нашої компанії. «Горять» не обов’язково погані готелі. Найчастіше різниця між палаючими «трійками» і «п’ятірками» становить всього 100 доларів. Але останнім часом поняття гарячі тури і путівки поступово витісняють послуги раннього бронювання турів до Туреччини.

Оксана Козловська, директор туристичної фірми “Датур”: “Особливі умови для мешканців Житомирської області з бронювання турів.

1. Кредит на путівки під 0%.

2. Можливість бронювання та оплати туру, не приїжджаючи в Житомир.

3. Шукаємо представників нашої компанії по області. Потрібні ініціативні менеджери в районах області. Найбільш активні, крім оплати послуг будуть заохочуватися поїздками в Туреччину і Єгипет. Можливо надання роботи в Житомирі. Наш офіс знаходиться недалеко від Автовокзалу. Зацікавлені в спільному розвитку таких напрямів: тури з Бердичева, тури з Коростеня, тури з Коростишева, тури з Новоград-Волинського, тури з Малина, тури з Радомишля, тури з Овруча, тури з Баранівки, тури з Черняхова, тури з Чуднова, тури з Ружина, тури з Андрушівки, тури з Попільні, тури з Народичів, тури з Лугин, тури з Володар-Волинського, тури з Брусилова, тури з Романова, тури з Червоноармійська».

Адреси офісів “Датур”:

Тури з Києва:

м. Київ, вул. Саксаганського, 135/13, оф 21.

Тури з Житомира:

м. Житомир, вул. Київська, 79

Тури з Житомира:

м. Житомир, вул. Київська, 25

Тури з Бердичева:

м. Бердичів, вул. Карла-Лібкнехта, 21А

Телефони: (0412) 36-12-33, 41-27-60 ,41-86-06
Оксана Козловська 067-410-51-73 ok_oa@mail.ru
Вікторія Казмірук 066-347-70-60 datour@ukr.net
Артем Козловський 063-63-68-262, 067-345-07-07 artourizm@rambler.ru
Алла Федорко 050-463-22-21 ftour@ukr.net

Тури з Вінниці:

м. Вінниця, вул. Пирогова 23-А, ТРЦ «FERIDE PLAZA»
(0432) 55-26-85 Марина, 068-111-39-49 doc.mar @ mail.ru

Приходьте в зручний Вам офіс!

Мережа турагенцій “Датур” бажає Вам прекрасного відпочинку!

Про компанію «Датур»

На туристичному ринку України туристична компанія «Датур» працює з 2004 року. За цей час вона заслужила репутацію надійного та професійного туристичного агентства. За підсумками роботи туристична компанія “Датур” нагороджена сертифікатом від Туртесс Тревел – “Платиновий клуб”. Це вища ступінь оцінки за бездоганне співробітництво та успішну реалізацію туристичного продукту від провідного туроператора України. А також нагородами Лідер продажів від туристичних операторів Pegas Touristik, Anex Tour, DAVclub, Travel Professional Group і багатьох інших.