Власники квартири, в якій вибухнув газовий котел, чудом залишилися неушкодженими

Очевидно, без втручання надприродніх сил тут не обійшлося.

Власниця квартири по пров. Київському, 21, кв.1 сьогодні рано вранці за годину до вибуху газового котла з двома дітьми поїхала до Києва. Про це Репортерові Житомира повідомила схвильована родичка цієї сім’ї. Жінка відмовилася називати себе, тільки й повторювала, що квартира не її і вона не має права розголошувати обставини того, що трапилося.

Всезнаючі сусіди розповіли Репортерові Житомира, що у цій квартирі проживає родина. В даний час – матір і двоє дітей: син закінчив 11 класів школи і планує поступати до Києва, молодша сестра ходить у середню школу. Батько на заробітках.

На фотографіях, які вже розмістив Репортер Житомира видно, що кухню розірвало вщент. І велика радість, що людей у цей момент у квартирі не було.

Сусідка Тетяна, яка проживає у приватному будинку неподалік каже, що почула вибух приблизно об 11-й годині ранку

Звук був гучний і добряче налякав. На вулицю вибігли сусіди з квартири зверху. Дуже щвидко приїхали служби – міліція, МНС, Житомиргаз. Фотографували, опитували. Дівчина радіє, що не трапилося лиха з людьми і будинок цілий.

А й справді, могло бути набагато гірше. Інший сусід розповів Репортерові Житомира, що вибухова хвиля з кухні пішла в сторону балкону, оскільки там було прочинене вікно. Чому вибухнув котел сусіди тільки здогадуються. У цій п’ятиповерхівки автономне опалення встановлене у всіх квартирах.

Відповідні служби тепер мають визначити причини вибуху.