6 липня на Житомирщині відбудеться пивний фестиваль

У мальовничому селі Іванківці Бердичівського району відбудеться 25-е Ювілейне Міжнародне фольклорне свято “Івана Купала”.

Кулінарне шоу, пивний фестиваль, театралізоване дійство, знамениті зірки естради, море призів і океан позитиву. Усе це і багато іншого очікуватиме на гостей, що завітають на Купала в Іванківці.

Найцінніше, що вдалося зберегти в Іванківцях, – це прадавні поліські традиції – фольклорне та етнографічне багатство нашого краю. Вже багато років поспіль прадавні купальські обряди відтворюють тут переможці фестивалю “Червона рута” – прославлений фольклорний гурт «Джерельце».

У програмі свята – Пивний фестиваль з різноманітними конкурсами і достойним призовим фондом для лауреатів та переможців, Фестиваль смачних страв, шоу феєрверків, танцювальна шоу-програма для молоді до 5-ї години ранку, святкове Купальське дійство “У нас в Іванківцях – Купала!”.

На гостей свята чекає феєричний концерт зірок української естради та гумору. Хедлайнерами стануть лауреати телевізійного мега-шоу “Голос країни” – Олександр Воєвуцький і Тоня Матвієнко. Гумору до їхньої співочої компанії додадуть зірки телешоу “Україна має талант” та “Минута славы” – ансамбль “ЧІП”. Очікується приїзд на фестиваль славетної землячки іванківчан – народної артистки України Антоніни Червінської.

Вже багато років поспіль купальське свято в Іванківцях збирає до 5 тисяч шанувальників з усієї України та з-за кордону. Ось і цього року очікується приїзд гостей та друзів зі США, Канади, Ізраїлю, Німеччини, Білорусі та Росії.

Організатор – Житомирська юридична компанія “КОДЕКС” – щиро запрошує нових та вірних друзів в Іванківці на гарне Купальське свято!

Початок – о 18.00.