Подробиці вбивства у Житомирі: відео

У Житомирі невідомі розстріляли родину приватного підприємця, проникши рано-вранці до його будинку.

Загинули 50-річна дружина та 6-річний онук, 27-річна дочку госпіталізовано у важкому стані до лікувального закладу. Самого господаря у той час не було вдома.

1 липня до міліції надійшло повідомлення про те, що близько 09.00 бригадою швидкої медичної допомоги в Житомирі констатовано смерть жінки та малолітньої дитини. За попередніми даними, причинами стали вогнепальні поранення.

Встановлено, що потерпілими є 50-річна власниця цього ж будинку та її 6-річний внук

Також від дій невідомих постраждала дочка господарів, 1985 року народження, яку із тілесними ушкодженнями у вигляді вогнепальних поранень доставлено до реанімаційного відділення місцевої лікарні.

Як з’ясувалось у ході перевірки, господар будинку, приватний підприємець, близько 6.30 поїхав з дому у справах. Повернувшись близько 9.00, виявив поранених та загиблих рідних.

На території області було введено в дію спеціальні оперативні заходи під умовною назвою «Сирена».

Слідчим управлінням УМВС за даним фактом порушено кримінальну справу за п.п.1,2 ч.2 ст. 115 (Умисне вбивство двох і більше осіб, малолітньої дитини), ч.2. ст.15, п.1 ч.2 ст. 115 (Замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

На даний час тривають слідчо-оперативні заходи міліції, спрямовані на встановлення підозрюваних, причетних до вчинення цього зухвалого злочину. До його розкриття, яке перебуває на особому контролі, залучені оперативники Управління карного розшуку обласного управління, експерти Науково-дослідного екпертно-криміналістичного центру, Корольовського райвідділу та низка інших підрозділів. Відпрацьовуються відразу декілька версій, перевіряється широке коло осіб. Уже проведено опитування жителів сусідніх будинків, розташованих неподалік торгівельних закладів тощо.

СЗГ УМВС України в Житомирській області