У Житомирі розшукують автомобіль, який збив пенсіонерку

Вчора, близько пів на одинадцяту ранку, на перехресті вулиць Київської та Московської просто на світлофорі авто збило пенсіонерку. Водій утік із місця пригоди.

Мати подзвонила десь за півгодини після того, як усе сталося. Не могла відразу — втратила свідомість. Чоловіки, які все це бачили, просто підняли її на руки і віднесли з дороги на тротуар. Водій навіть не зупинився, – розповідає син потерпілої, Володимир.

Не зважаючи на те, що жінка переходила дорогу на зелене світло у встановленому місці, автомобіль вдарив пенсіонерку бампером у коліно, від чого та упала на проїжджу частину і вдарилася плечем. Жінка отримала перелом плеча. Чи зможе вона рухати рукою відтепер — ще мають дати відповідь лікарі.

Жінка прийшла до тями, сіла в таксі і поїхала додому. Це не перший випадок подібної поведінки водіїв. Працівники ринку та мешканці будинків по Московській стверджують, що автомобілісти дуже часто порушують правила на цьому переході.

Тим часом, відповідні служби ніяких висновків не роблять…

Звертаємося до очевидців подій понеділкового ранку. Всіх, хто був вчора близько пів на одинадцяту ранку поблизу і бачив авто та номер його державної реєстрації, прохання повідомити за номером (067) 883-96-22 — Володимир.

Житомир Вести