В Житомирі, за кошти міської ради почали латати діряві дахи

Сьогодні, 10 липня усі підрядні організації, з якими укладено договори на виконання капітального ремонту житлового фонду, приступили до проведення необхідних ремонтних робіт.

Ремонтується шиферна покрівля на житлових будинках по вул. Л.Українки, 14 та вул. Київській, 52 (ступінь готовності на цих об’єктах становить 50%), вул. Черняховського, 19-в, вул. Довженка, 60.

Найближчими днями роботи розпочнуться за наступними адресами: вул. Лермонтовській, 18, вул. Щорса, 57-а, пров. Склянського, ?, вул. Б. Лятошинського, 11, вул. Коростишівській, 3 та вул. Гречка, 13.

Стосовно капітального ремонту м’яких покрівель житлових будинків, яких заплановано до ремонту 11, то на сьогоднішній день ремонтні роботи проводяться на будинках по вул. Вітрука, 17-б, вул. Чехова, 4, вул. Л. Українки, 2 та вул. Л.Толстого, 15

На наступному тижні планується розпочати роботи на житлових будинках по вул. Черняховського, 94, вул. Лермонотовській, 20, вул. О.Клосовського, 10, вул. Шелушкова, 61, БОС 1/431, вул. Шелушкова, 118 та пров. Паперовому,6.

Одночасно з ремонтом покрівель у будинках розпочаті і ведуться роботи по ремонту інженерних мереж, у тому числі: по пров. 2-му Чехова, 16, вул. Вітрука, 17-б, вул. Вітрука, 33, вул. Гагаріна, 5

Зараз завершується комплектація необхідних ремонтно-будівельних матеріалів для виконання робіт на наступних об’єктах: вул. Черняховського, 98, вул. Щорса, 159, вул. Хлібній, 16, вул. Гречка, 11, вул. Домбровського, 86.

Планом капітального ремонту житлового фонду передбачено також ремонт та заміну електрощитових у житлових будинках і на сьогоднішній день такі роботи розпочато в будинку №16 по вул. Хлібній

Управління по зв’язках з громадськістю міської ради