На “Виставці” до кінця року буде дитяча розважальна зона з безкоштовним WI-FI

У Житомирі є такий майдан “Мистецькі ворота”. Знаходиться він у районі центрального автовоклалу. В народі його називають “Виставка”.

Якщо подивитися на колони, які увінчують архітектурну композицію, “мистецького” там багато не побачиш. Вони в занедбаному стані, як, загалом і вся територія виставки.

Щоправда цьогоріч під час весняного суботника її прибрали. Посадили туї. Частину дерев вже викопали громадяни. Біля кожного дерева міліціонера ж не поставиш…

Тепер дійшла черга до самої території. Міський голова Володимир Дебой поділився намірами – до кінця року зробити повну реконструкцію площі, яка знаходиться за колонами. Там має бути сучасна дитяча розважальна територія. Поки діти гратимуться, батьки зможуть сидіти в інтернеті. Дебой за те, що там зробити безкоштовну WI-FI-зону.

Каже, гроші будуть виділені вже найближчим часом. Питання підніматиметься на сесії міськради. Обладнання надасть благодійна організація “Відкриті серця” з якою міської ради є позитивний досвід співпраці в проектах розвитку міської соціальної інфраструктури.

Тут буде парк дитячих розваг

Десятиліттями “Виставка” чекає на господаря, який зробить тут реконструкцію