На Житомиршині п’яний водій збивши трьох дітей, втік з місця події

Вранці 8-го серпня до одного з подвір’їв на другому провулку Рози Люксембург, що у Бердичеві завітали міліціонери.

Приводом їхнього візиту стала причетність місцевого мешканця до скоєння дорожньо-транспортної пригоди, яка трапилась напередодні ввечері.

Олександр Татарчук, в.о. начальника ВДАІ у м. Бердичеві: «Близько 22-ої години у Бердичеві по вулиці Рози Люксембург сталась дорожньо-транспортна пригода, в результаті якої троє мешканців міста отримали тілесні ушкодження та були доставлені до міської лікарні. Водій автомобіля «ВАЗ-2106», скоївши наїзд на пішоходів, зник з місця пригоди».

Цілу ніч міліціонери розшукували водія

Подвір’я, у якому стояв автомобіль, знайшли о шостій ранку, кажуть правоохоронці.

Зовнішній вигляд «шістки» яскраво говорив сам за себе: авто побувало в ДТП. Водій «Жигулів» був небагатослівним. Мовляв, кермував у стані алкогольного сп’яніння, тож, що та як відбулося, не надто пам’ятає.

Ігор, водій «Жигулів»: «Не знаю, як це сталося. Я збив трьох людей. Після того я поїхав додому і не знаю, що було з ними далі. Я не зупинявся, бо був п’яний».

Транспортний засіб буде вилучено у власника та поставлено на штрафмайданчик, а чоловіка, який збив людей і не надав їм допомогу, притягнуть до відповідальності.

Олександр Татарчук, в.о. начальника ВДАІ у м. Бердичеві: ,em.«Це буде залежати від ступеню важкості отриманих травм. У разі порушення кримінальної справи нею займатимуться слідчі. На даний час працівники ДАІ затримали транспортний засіб, а водія доставлять до міськвідділу».

Долею залишених посеред дороги травмованих підлітків перейнявся водій зустрічної машини. Він і викликав «Швидку».

Петро Чирка, лікар-травматолог: «Сьомого серпня о 22-30 нам доставили трьох осіб 96-97 рр. н. Після клінічного та рентгенологічного обстеження був встановлений діагноз – черепно-мозкова травма, стан потерпілих задовільний. Двоє хлопців госпіталізовано, ще одного після обстеження направлено на амбулаторне лікування».

Андрію, Анатолію та Євгену по 16, 15 та 14 років

Найменше дісталось Толі – він ішов збоку і його зачепило тільки краєм «Жигулів». А от двом іншим товаришам поталанило менше, зараз вони лікуються в ортопедичному відділенні ЦМЛ.

Від удару об капот автомобіля Євгена та Андрія добряче відкинуло, Женя навіть перелетів через машину. Потерпілі розповідають: того вечора вони втрьох поверталися додому і раптом «шістка» з п’яним водієм вискочила їм назустріч.

Андрій, потерпілий: «Ця машина, яка нас збила, йшла на обгон іншої машини і вилетіла прямо на нас. Їхала дуже швидко, ми не встигли нічого зробити. А водій просто втік».

Рідні хлопців нині святкують їхнє друге народження. Зараз життю постраждалих нічого не загрожує.

Джерело: ТРК “ВІК”