У Коростені комуністи побили інваліда

Вчора, 15 серпня кандидат в депутати Верховної Ради від комуністів Микола Тимошенко, завітав до Коростеня.

Все б то і нічого, але… Біля міського будинку культури стояв інвалід, ліквідатор 2-ої групи Микола Данильчук і роздавав копії газетних статей. Автором однієї із цих двох статей є керівник Коростенської партійної організації КПУ Омелянчук Володимир Філліпович. Здавалось би роздача цієї статті повинна була б бути приємною для комуністів. Проте, виявилося все не так просто.

Комуністам чомусь це не сподобалося і вони накинулися на ліквідатора викручуючи йому руки. Розірвали не тільки статтю свого місцевого лідера, а й роздерли ще й шкіру на руках. Все це відбувалось на очах кандидата в народні депутати Миколи Тимошенка. Виникає питання. Чому комуністи виривають у людини з рук і рвуть статтю свого місцевого партійного боса? Як стало відомо Репортерові Житомира, в роздруківках статтей, які розповсюджував ліквідатор надавалася інформація про те, що місцеві комуністи маючи на то важелі (комуністи у Коростені мають потужне представництво у владі) не стали на заваді забрудненню міста несанкціонованими викидами заводу МДФ.

За словами очевидців, Тимошенко сам вискочив з будинку культури щоб взяти участь у розправі з ліквідатором. Зазначимо, що чоловік відпрацював на ЧАЄС 7 років і 4 місяці. Активну участь у цій сутичці приймав другий секретар Коростенської організації КПУ Олексій Гресь, він же і депутат міської ради від КПУ.

Коростенці неодноразово зверталися до керівників країни з проханням розібратися у тому, чому у місті збудували завод, який перетворює все навколо в непридатну для життя територію, знищує ліси, губить рибу, складає загрозу життю людей:

Вл. інф.