У Житомирі п’яний киянин влаштував для свого Dodge екстремальний краш-тест: фото

Сьогодні уночі нетверезому киянину у Житомирі за кермом американської машини Dodge не вдалося без пригод дістатися місця ночівлі.

Хоча, можливо, якщо він сідав п’яним за кермо, то ці пригоди свідомо і шукав. А це зовсім нескладно і чекати неприємностей довго не доводиться.

О 1.20 ночі на перехресті вулиць Східна – Корольова водій очевидно вирішив перевірити на міцність розрекламовну міцність і надійність американських мускул-карів. Для екстремального краш-тесту якраз підвернувся целельний паркан приватного будинку. Щоправда в прес-службі УДАІ Житомирщини кажуть, що водій просто не впорався з керуванням.

Результат задовольнив би апетити найвибагливіших поціновувачів видовищних сцен: цеглини розлетілись в різні сторони. Вікно спальні будинку домогосподарства за лічену секунду було стерто з лиця землі, вхідні двері теж піддалися масованому артобстрілу цеглинами, які летіли з швидкістю, здатною змести на своєму шляху все живе і неживе.

Двері виявлися заблокованими

Репортерові Житомира стало відомо, що у той час в будинку у тій же спальні в яку через розбите вікно влетіли шматки цегли, тихо-мирно спали господарі. Можете уявити як швидко вони прокинулися і як довго приходили до тями. На, щастя, люди не постраждали.

Водія в “неадекваті” працівники ДАІ доставили до медичного закладу для визначення степені алкогольного сп’яніння. І тут почався концерт. Чолов’яга виявився підкованим у цих питаннях – незважаючи на явні ознаки нетверезого стану навідріз відмовився проходити тест на алкоголь, очевидно розраховуючись, що як протверезіє, заявить, що був тверезий, а у міліції доказів зворотього не буде.

Лікар навіть на своєму прикладі показував як потрібно дути в прибор, щоб визначити кількість алкоголю в організмі. Але як краш-екстремала не умовляли подути у трубочку – він “ні в яку”.

Лікареві нічого не лишалося, як скласти акт медичного огляду про відмову від проходження експертизи.

Водія-“беспрєдельщика” доставили до Корольовського відділення ДАІ для оформлення матеріалів ДТП