Житомирські першокурсники отримали свій перший студентський квиток: фоторепортаж

Сьогодні, 31 серпня в ЖДУ ім. І. Франка відбулися урочистості з нагоди посвяти у студенти першокурсників університету.

У посвяті взяли участь губернатор Житомирщина Сергій Рижук та міський голова Володимир Дебой. Ректор Житомирського державного університету імені Івана Франка Петро Саух привітав студентів з новим навчальним роком та побажав усім, бути чесними перед людьми.

Сьогодні, у наш загін вливається велика кількість юнаків та дівчат – це 3279 чоловік. Вони вибороли право навчатися у нашому університеті. Батьки – ви маєте гордитися своїми дітьми. Все, що ми робимо в нашому університеті, ми робимо за стандартами вищої якості. Будьте чесними перед собою і людьми, – сказав Петро Саух.

Також, під час урочистих подій, ректор університету вручив першокурсникам символічний студентський квиток та ключ до знань

Привітав студентів і міський голова Володимир Дебой.

Хочу щиро, від душі привітати вас з початком нового навчального року. Я впевнений, що Альма-матер стане вашим здобуття знань, – сказав мер міста Володимир Дебой.

У рамках посвяти першокурсників, в університеті відбулося «Свято книги»

Дана програма передбачила відкриття найсучаснішого читацького залу навчально-лабораторного корпусу №4, який вже зараз обладнаний необхідною комп’ютерною технікою.