Житомирські регіонали не наймають демонстрантів для проплачених пікетів

Житомирський осередок Партії регіонів обурений інформаційними провокаціями, які з’являються в інтернеті. Стосовно цього вони підготували відповідне звернення до житомирян.

Отож:

Заява Житомирської обласної організації Партії регіонів!

Останнім часом в місцевих та загальноукраїнських інтернет-виданнях почастішали випадки провокацій проти Партії регіонів. Зокрема, повідомляється про те, що жителям Житомира невідомі особи пропонують сумнівну роботу від імені Партії регіонів. Мовляв, потрібні люди для участі у якихось масових заходах на території інших міст України.

Тим, хто попередньо погоджується на участь у невідомих заходах, шахраї просять принести за вказаною адресою, яка ніякого відношення до Партії регіонів не має, ксерокопії паспортів та ідентифікаційних кодів.

Житомирська обласна організація Партії регіонів офіційно заявляє про те, що ні в яких масових акціях на території інших міст та областей України члени нашої парторганізації не беруть участі і подібні заяви розцінюємо як провокацію або шахрайство (в сусідніх областях відомі випадки, коли з людей, крім ксерокопій документів, збирали гроші, мовляв, на проїзд до Києва чи ще кудись).

Нині за вказаними фактами правоохоронні органи проводять перевірку.

Закликаємо всіх, до кого невідомі особи зверталися з подібними пропозиціями, негайно повідомляти про це в юридичний відділ Житомирської обласної організації Партії регіонів за телефоном: 47-09-00 або, завітавши особисто в партійний офіс за адресою: м.Житомир, вул. Київська, 3, V поверх.

Будьте уважними та обережними – не погоджуйтеся на сумнівні пропозиції та не піддавайтеся провокаціям!