Житомирськими школярами займеться Державтоінспекція

З 20 серпня до 20 вересня в Україні стартував профілактичний рейд «Увага! Діти на дорозі», інформує УДАІ УМВС в області.

Державтоінспекція проводить ці профілактичні заходи напередодні та на початку кожного навчального року. Аби нагадати дітям Правила дорожнього руху, призабуті за літній період, інспектори ДАІ проведуть у перші дні вересня уроки з правил безпечної поведінки на дорозі. Також ДАІшники чергуватимуть біля шкіл для безпечного пересування дітей до місць навчання.

Для підготовки вулиць міста до нового навчального року, Державтоінспекція обстежить ділянки, що прилягають до територій дитячих та навчальних закладів та якими проходять маршрути руху шкільних автобусів.

ДАІ Житомира звертається до дорослих, насамперед до батьків і каже, що безпека ваших дітей залежить від Вас. Не полінуйтеся вкотре нагадати малюкам основні правила безпечної поведінки на дорозі, пройдіть з ними маршрутом від будинку до школи, звертаючи увагу на особливості дорожнього руху. І звичайно, дотримуйтесь правил самі, адже найкраще навчання – це ваш приклад правильної поведінки.