«Девчонки из Житомира» виграли І півфінал Кубку Президента

Команда КВН «Девчонки из Житомира» зробили перший успішний крок до взяття Кубку Президента.

Приємна новина – знову наші земляки гідно представили Житомир на змаганнях міжнародного рівня. На цей раз – на іграх Міжнародного клубу веселих та кмітливих – КВН.

Цього четверга та п’ятниці в Києві проходять півфінальні зустрічі на Кубок Президента України. Це традиційний турнір із беззмінним ведучим Олександром Масляковим та зірковим журі. Цього року до його складу увійшли КВН-щики, а нині відомі телеведучі – дует з команди «Уєздний город» Сергій Писаренко та Євген Нікішин, Дмитро Танкович (ведучий теле-шоу «Танцюють всі», «Танці з зірками»), Сергій Сивохо (ведучий програм «Як стати зіркою», «Прихована камера») і Володимир Зеленський – 95 квартал.

Саме їм випала нелегка місія –з 22 команд обрати 6 найкращих, які у фіналі будуть змагатися за перемогу. Серед цих команд є і наші земляки – команда КВН «Девчонки из Житомира». Вони вийшли на сцену у першій грі, і були визнані найсильнішими з-поміж 11 команд, ставши фіналістами цього турніру.

Їхніми суперниками були такі титуловані команди як володарі призів музичного фестивалю в Юрмалі «Голосящий КіВіН» збірна Дніпропетровської області та команда з Тюмені «Союз».

А загалом географія цього турніру були досить широкою – квн-щики представляли різні області України, а також Росії, Азербайджану, Вірменії та Чеченської республіки. Згодом на одному з каналів українського телебачення вийде телевізійна версія ігор. А фінал Кубку Президента України запланований на 20 числа жовтня.