На Житомирщині чиновник дає концерти на підтримку кандидата в депутати

Начальник управління культури та туризму Житомирської облдержадміністрації Юрій Градовський, який є солістом гурту «Древляни», в робочий час виступає з концертами на підтримку кандидата в народні депутати по одномандатному виборчому окрузі №67 (м. Чуднів) самовисуванця Віктора Развадовського.

Про це повідомили у громадянській мережі “Опора”.

«Кандидат в народні депутати Развадовський запланував проведення концертів естрадних співаків в своєму окрузі. Серед виконавців Василь Бондарчук, гурт «Нексі», Павло Зібров, гурт «Древляни», гурт «Театр естрадної пісні «Новий день». В графіку проведення концертів – 24 виступи гурту «Древляни»,яким керує та є солістом діючий начальник управління культури та туризму Житомирської ОДА Юрій Градовський. За участю гурту «Древляни» вже відбулося шість концертів на підтримку Развадовського. Три з них, а саме в селі Дубище Чуднівського р-ну (в п’ятницю 14 вересня 2012 р.), с. Мотовилівка Любарського р-ну (у вівторок 18 вересня 2012р.) та в с. Стетківці Чуднівського р-ну (у середу 19 вересня), проходили з 15.00 до 17.30, тобто у робочий час», – йдеться в повідомленні.

«Соліст та чиновник Юрій Градовський словом та піснею підтримував кандидата-самовисуванця Развадовського та закликав присутніх за нього проголосувати. Переважна кількість наступних концертів за участю Градовського запланована також на робочі дні та в робочий час. На даний момент чиновник не перебуває у відпустці», – повідомляє “Опора”.

Тиждень.ua