На Житомирщині п’яний водій-бізнесмен збив закохану пару: подробиці

Вчора, Репортер Житомира розповідав про страшне ДТП, яке трапилося на Житомирщині.

Сьогодні вже відомі подробиці аварії.

Легковик на тротуарі збив молоду пару. 17-річний Олег проводжав свою кохану 16-річну Галину додому після побачення. Трагедія сталася о 2:30 ночі. Водій не впорався з керуванням, виїхав на тротуар і збив двох молодих людей. Машина, не скидаючи швидкості, протягнула їх кілька метрів.

“Вони верталися із кафе додому. Він влетів в них на повороті. Там навіть гальмівного шляху не лишилося. Не гальмував, він їх уніс”, – розповів брат загиблого Максим Петрусенко.

Юнак від травм загинув на місці. Дівчина без свідомості, у вкрай тяжкому стані знаходиться в лікарні.

“Вона отримала важку черепно-мозкову травму, перелом двух кісток правої гомілки, перелом кісток носа, перелом основ черепа. Зараз вона без свідомості на штучній вентиляції легенів”, – розповів завідувач відділення анестезіології Житомирської обласної дитячої лікарні Олександр Лісневський.

Винуватець аварії з місця події втік. Міліція знайшла його за 11 годин, та навіть іще тоді водій був п’яним. У крові 30-річного підприємця з Житомира виявили 0,4 проміле алкоголю. Стан підозрюваного підтверджують і свідки.

“Він був п’яний, він заснув за кермом і в’їхав, звідси машину витягували”, – переказує події тої ночі сусідка Тетяна Проценко.

Чоловік, якого обвинувачують у ДТП, зараз під вартою. За скоєне йому загрожує до 8 років за ґратами.

“Я просто хочу, щоби ця людина була наказана”, – зізнається брат загиблого юнака.

Джерело: ТСН