Правоохоронці затримали чоловіка, який вчора стріляв в одному з житомирських кафе

Сьогодні Репортер Житомира повідомляв про те, що, 12 вересня, близько 19.00 до міліції надійшло повідомлення про те, що у Житомирі в кафе стріляли.

А також про те, що до лікарні потрапив 54-річний житомирянин. Чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння і мав тілесне ушкодження грудної клітини.

Після проведення лікарями хірургічного втручання було встановлено, що поранення є вогнепальним, а з рани вилучено кулю від пістолета калібру 7,5-7,6 мм.

Попередньо було встановлено, що у потерпілого під час відпочинку в одному з кафе міста виник конфлікт з іншим відвідувачем. Чоловіків, чия словесна перепалка загрожувала перерости у бійку, розвели по різних столиках інші члени гурту. Згодом ображеного та агресивно налаштованого учасника конфлікту доставили на авто додому. Проте, як показали подальші події, замість йти спати, чоловік взяв прихований у підсобному приміщенні пістолет та повернувся до кафе.

Випивши ще алкоголю, підозрюваний вистрелив з близької відстані у свого опонента. Після цього залишив кафе та втік із Житомира.

Як розповів начальник УМВС України в Житомирській області Олександр Просолов, затримували озброєного підозрюваного, зважаючи на його потенційну небезпеку, бійці спецпідрозділу «Сокіл» після встановлення оперативниками можливого місцеперебування. Чоловік вирішив сховатись до часу у знайомого в одному з сіл Житомирського району, однак уже наступного дня після скандального вечора, був затриманий.

Зброю міліціонери вилучили. За фактом замаху на життя особи порушено кримінальну справу, розслідування якої триває. Підозрюваному загрожувати позбавлення волі на термін до 15 років.