«Союз ветеранів ліквідації Чорнобильської катастрофи» підтримує кандидата в Народні депутати Івана Камінського

Про кандидата в народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі №62 м. Житомира Івана Камінського можна було б говорити довго хоча б уже тому, що він людина високоосвічена, є фахівцем своєї справи і достойним керівником відділу охорони здоров’я Коростенського району.

Крім медичної освіти Іван Камінський здобув ще й кваліфікацію магістра державного управління. Він об’єднав медичних працівників підпорядкованого йому закладу в єдиний спаяний колектив однодумців, колектив, де від робітника до керівника всі беруть участь в благоустрої лікарських приміщень своїми руками. Завдяки такій згуртованості колективу економляться кошти, які використовуються за призначенням.

Під час відвідування медичного закладу представниками громадської організації «Союз ветеранів ліквідації Чорнобильської катастрофи» ліквідатори були приємно враженні відгуками пацієнтів про медперсонал та його керівника. Не менше здивування викликав і той факт, що в районній поліклініці створена електрона база даних, в яку внесені всі хворі району, всі ліквідатори та постраждалі без винятку.

Якщо Іван Камінський, займаючи керівну посаду, зарекомендував себе як відмінний організатор сфери охорони здоров’я, то хіба таких як він не треба вибирати у Верховну Раду?

Не те що треба! Необхідно! Адже якщо ми будемо обирати таких молодих і таких досвідчених керівників як Іван Анатолійович Камінський, то у Верховній Раді буде панувати здоровий глузд, порядність і досконала законотворчість.

Безумовно, житомиряни проголосують за Івана Камінського уже хоча б тому, що він іде у Верховну Раду не роздаючи пайків, дешевих презентів та грошей з мішків олігархів.

Голова Ради Коростенської міської ГО «Союз ветеранів ліквідації Чорнобильської катастрофи» В.Ф. Юшкевич та Голова організації Коростенської міської ГО «Союз ветеранів ліквідації Чорнобильської катастрофи» О.І. Данильчук