У Житомирі кандидати у депутати дебатуватимуть на Михайлівській

25 вересня об 11:00 на відкритому майданчику кафе «ІОЛАНТА», що по вулиці Михайлівська, 6. у рамках медіа-клубу «ЧЕСНО про вибори» відбудеться публічна зустріч кандидатів – мажоритарників, які балотуються по житомирському міському виборчому округу №62.

В зустрічі візьмуть участь: місцеві політики, експерти, політологи та політ-технологи, громадські діячі та мас-медіа. Майбутнім кандидатам будуть поставлені відкриті запитання від руху ЧЕСНО та експертного середовища, дана оцінка передвиборчій ситуації що склалася у місті Житомирі.

Під час зустрічі буде розглянуто наступні питання:

– З якою метою кандидати в депутати вирішили балотуватися на округу №62?

– Як учасники перегонів будують свою передвиборчу роботу ?

– Як вони оцінюють свої шанси на проходження до парламенту шанси?

– Чи відчувають кандидати до себе тиск, в тому числі і адміністративний, в зв’язку з рішенням про балотування?

– Яку політичну позицію займуть в майбутньому парламенті в разі обрання?

– В разі обрання нардепом, які законопроекти в першу чергу будуть подані за їхнім поданням?

– Яку практичну користь від обрання отримає м. Житомир та його мешканці?

До участі у медіа-клубі запрошені кандидати в народні депутати Михайло Гаркуша, Роман Давиденко, Геннадій Зубко, Іван Камінський, Олександр Коцюбко, Сергій Рижук, Микола Романюк, Микола Савенко та Олег Умінський.

Серед гостей – журналісти, довірені особи кандидатів, представники політичних сил області які беруть участь в перегонах.

Координатор руху “Чесно” на Житомирщині Володимир Піньковський вважає, що кандидати мають бути зацікавленими прийти на ці дебати, оскільки їх відмова в участі з будь-яких причин викличе сумнів у компетентності і відкритості потенційного представника інтересів житомирян у Верховній Раді.