У Житомирі компанія “Фаворит” добудовує дві п’ятиповерхівки сучасного житлового комплексу. Фото

У Житомирі у районі Промавтоматики компанія “Фаворит” зводить перший у Житомирі сучасний житловий комплекс з застосуванням сучасних технологій будівництва без залучення коштів майбутніх власників нерухомості.

Голова ради директорів компанії «Фаворит» Борислав Розенблат повідомляв Репортерові Житомира про те, що у компанії немає завдання продати наперед квартири, оскільки гроші на будівництво у неї є.

“Фаворит” розраховував завершити будівництво першої черги комплексу у жовтні 2012-го року. Борислав Розенблат каже, що встановлені терміни порушені не будуть – урочисте відкриття двох сучасних п’ятиповерхівок заплановано на 25-те листопада.

Більша частина квартир вже продані.

– Пропонуємо нашим клієнтам квартири під ключ, – каже менеджер з продаж квартир Ольга Бронштейн. – Це значить, що власник квартири отримує готове до заселення житло (ламінат, плитка, паркетна дошка, шпалери, тепла підлога у санвузлі, бронедвері, вікна п’ятикамерного профілю з трикамерним склом, утеплені зовнішні стіни, автономне опалення у кожній квартирі). Високий показник енерго- та теплозбереження житла дозволить господарям підтримувати тепло в квартирі при мінімальних показниках роботи котла.

Одразу ж після цього “Фаворит” розпочне будівництво наступної багатоповерхівки. Нагадаємо, тут будуть зведені шість житлових будинків з одно-, дво і трикімнатними квартирами. Життя у «Фавориті» буде забезпечено всім необхідним: на території комплексу забудовник передбачив функціонування супермаркету, дитячого садку, приймального пункту хімчистки-пральні. Буде ресторан, кафе-кондитерська, відділення банку, стоматологічний кабінет, аптека, дитячі і спортивні майданчики. Крім цього – автостоянка, чотирирівневий паркінг, магазини.

«Фаворит» облаштовує благоустрій території за індивідуальним проектом. Жителів цього комплексу оточуватиме краса. Паркові зони, зелені насадження, місця відпочинку. Ну і як апогей цього всього розмаїття – природне озеро в північній частині кварталу, яке зараз перебуває у занедбаному стані, а вже невдовзі радуватиме житомирян відблиском своєї води.

Репортер Житомира побачив перші 2 будинки, які компанія “Фаворит” здасть в експлуатацію через місяць:

Тут буде дитячий майданчик

А тут – парковка

Перегородки – за індивідуальним проектом власника

Четвертий-п’ятий поверх – дворівневі квартири

Під ключ: броньовані двері

Теплі вікна

Комунікації від найкращих світових виробників

Найсучасніша система опалення у кожній квартирі

Тепла підлога у санвузлах