У Житомирі роздавали скандальні листівки з бабусею, яка переписала хату на кота. Фото

16 вересня у Житомирі вдруге відбувся захід кампанії «Помста за розкол країни».

Нагадаємо, в місті вже здійснювалося поширення листівок в рамках цієї кампанії. Об’єктами критики були нардеп екс-бютівець Олег Черпіцький та діючий губернатор Житомирщини, за сумісництвом кандидат від ПР до Верховної Ради Сергій Рижук.

Вчора у Житомирі провели аналогічну акцію. Тільки цього агітували проти Рижука вже місцеві активісти. Очевидно, кампанія «Помста за розкол країни» знайшла підтримку серед частини місцевої ініціативної молоді.

У неділю, 16 вересня місцеві активісти знову поширювали листівки, на цей раз – із закликом не голосувати на виборах за Партію регіонів, а також популярний плакат: “Переписала хату на кота”. Більшість листівок роздали.

– В листівках висвітлено основні здобутки” Партії регіонів за час перебування цієї політичної сили при владі – зростання рівня корупції, зменшення кількості приватних підприємців, посилення податкового тиску, економічний спад в країні, підвищення пенсійного віку, відсутність належного соціального забезпечення громадян, а головне – відсутність обіцяного “покращення життя вже сьогодні”, – кажуть організатори антиПРівської кампанії.