У Житомирі відбувся Чемпіонат України з КВН

Вчора в Житомирі відбулась унікальна подія.

Завдяки сприянню обласної адміністрації, в нашому місті вперше проводився телевізійний запис фінальної гри Чемпіонату України з КВН.

«Якщо все пройде нормально і операторська зйомка буде відповідати певним технічним вимогам, то проведення таких чемпіонатів у Житомирі стане традиційним. Записи програм будуть транслюватися на всіх регіональних каналах, а також на телеканалі УТ1» – розповів ведучий гри Володимир Шинкарук.

Зазначимо, що в один день організатори провели одразу дві гри: фінал Студентської ліги КВН України та фінал XVIII Чемпіонату України з КВН

Як відзначають самі ж організатори, у Житомирі є потужна телевізійна база, серйозні КВНівські традиції, а також губернатор, який сприяє розвитку цього руху.

Голова обласної державної адміністрації Сергій Рижук відкриваючи Чемпіонат пообіцяв, що і надалі буде сприяти розвитку житомирського КВНу

У боротьбі за звання переможця в студентській лізі змагались: «Хлеба и зрелищ» (Рівне), «Программа защиты принцесс» (Полтава), «Отдыхаем вместе» (Хмельницький), «С большой буквы» (Луганськ), «Одна на всех» (Переяслав-Хмельницький), «Банкомат» (Київ).

Абсолютним переможцем та володарем глядацькою симпатією стала команда «Отдыхаем вместе» із Хмельницького.

«Ми дуже раді, що дійшли до фіналу і цю радість підкріплює, що фінал буде телевізійним. Щиро тішимося за АКУ, що вони рухаються у вірному напрямку, шукають будь-які можливості популяризувати КВН і безумовно телебачення в цьому посприяє». – розповыли гравці команди «Отдыхаем вместе».

У XVIII Чемпіонаті КВН України брали участь такі команди, як «Animal Planet» (м. Полтава), «Тяп-ляп» (м. Ужгород), «Ильича-ча» (м. Маріуполь), «220 на всіх» (м. Житомир).
Чемпіонами стала команда «Тяп-Ляп»(Ужгород). Друге місце посіла команда з Маріуполя, на третьому Полтава.

Руслана Новічкова, Житомир Вести