В Житомирі розпочала роботу інтернет-послуга з пошуку маршрутів громадського транспорту

Відтепер жителі і гості Житомира зможуть за лічені секунди дізнатись, як добратись з однієї точки міста до іншої на громадському транспорті.

Дана система допоможе підібрати зручний маршрут з урахуванням фінансових та часових затрат, а також прокладе найкоротший автомобільний шлях.

На сайті також розміщено актуальні схеми руху всіх маршрутів громадського транспорту міста (http://www.eway.in.ua/ua/cities/zhytomyr/routes)

Команда EasyWay висловлює подяку Станіславу Орловському, без допомоги якого запуск сервісу у Житомирі був би неможливий.

На сайті EasyWay розміщено інформацію про усі маршрути та зупинки громадського транспорту 16 найбільших міст України, включаючи Київ, Львів, Донецьк, Харків та ін. Інформація актуальна, щодня відслідковуються зміни, та вносяться відповідні корективи.

Також проект пропонує Мобільний додаток і послугу Віджет-системи, яку можна розмістити на будь-якому сайті. Віджет-система надасть клієнтам на сторінках Вашого сайту інформацію про маршрути громадського транспорту, якими можна до Вас добратись.

Система пошуку маршрутів громадського транспорту EasyWay є безкоштовною для користувачів.

В майбутньому планується, що Система запрацює в усіх обласних центрах України.