Яценюк про Білозір у Житомирі: “Вона немає жодного відношення до опозиції”

Арсеній Яценюк, співлідер Об’єднаної Опозиції (нагадаємо, інший співілдер відбуває термін ув’язнення в Качанівській колонії) сьогодні відвідав Житомир.

Арсеній Петрович каже, що влада у чотири рази збільшила рекламу на центральному телебаченні. Тепер окрім ПР та її сателітів там майже більше нічого і немає. Тому “об’єднані” подалися у тур Україною, щоб прямою розмовою з виборцем переконати його віддати свій голос за майбутнє України. А воно, на думку, Яценюка, звісно ж за тією політсилою, яку він співочолює.

Україна одна і українці, ті, у яких вона у серці, єдині, незалежно від того, які політсили вони представляють. Бо Україна вище політики.

На запитання як Арсеній Петрович прокоментує той факт, що по мажоритарці по Житомирщині йде відома співачка Оксана Білозір, він сказав, що усі, хто не затверджений у списку ОО – не мають жодного відношення до Об’єднаної опозиції. Мовляв, їм пропонували долучатися до спільної боротьби, але вони відмовилися. А тому він не має права коментувати їхній вибір.