Житомиряни разом вболівали за перемогу Кличка

8 вересня керівництво обласного осередку партії «УДАР Віталія Кличка» вирішило зробити подарунок житомирянам, організувавши в центрі міста у кінотеатрі «Україна» фан-зону для перегляду поєдинку на захист звання абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі, який відбувався у Москві.

Серед півтисячі запрошених були активісти громадських організацій, журналісти, а також усі бажаючі мешканці міста. Зали були переповнені людьми, які прийшли разом вболівати за Віталія Кличка – за людину, яка завжди з достойністю представляє Україну та українську націю в усьому світі.

Неймовірне піднесення і почуття єднання, гордості за свій народ, відчули присутні ще під час виконання державного гімну України. Коли ж почався сам бій, то емоції вже лилися через край, а коли Віталій Кличко одержав впевнену перемогу, то фан-зона вибухнула від радісного хору схвильованих голосів, бо хоч мало хто мав сумнів, що Кличко міг би програти битву, але в професійному боксі все може бути. Звісно, німецький боксер ліванського походження на фоні могутнього українця виглядав слабеньким бійцем, але ж кращих зараз просто немає, що довели вже давно брати Кличко.

«Ми раді, що сьогодні мали змогу разом з багатьма однодумцями вболівати за нашого героя – Віталія Кличка. Атмосфера вболівання та єднання надихнула мене та моїх друзів на ідею об’єднання навколо справжнього лідера», – прокоментувала вболівальниця Світлана.

Присутній серед вболівальників Рустам Раупов керівник обласного регіонального виборчого штабу партії «УДАР Віталія Кличка» заявив, що впевнений в перемозі Лідера та не бачить нікого іншого рівного йому як в спорті так і на політичній арені.