Бердичівська лазня тепер матиме іменні тазики – “Ревега”

Бердичівська міська і поки що комунальна лазня за всю свою історію вже не раз ставала темою анекдотів, газетних статей та навіть літературних оповідань.

Ось і минулої суботи вона знову привернула до себе увагу журналістів. Цього дня численні відвідувачі закладу побачили на звичних місцях на даху шафок для одежі новесенькі тазики для миття, які подарував благодійний фонд Олександра Ревеги.

Подробиці події директор бані Олександр Фрідріхович Бунін розповів журналістам:

Хоча нашу лазню міська влада прідтримує достатньо, проте проблеми все ж залишаються. Наприклад, дуже швидко з ладу виходять водяні крани-змішувачі. Вони довго не служать, бо їхня якість низька. Також останнім часом зламалось багато тазиків для помивки, а ті що залишились – набули негарного виду.

____________________________________________________________________________________________________________

За допомогою ми вирішили звернутись до кандидата в народні депутати по нашому округу Олександра Васильовича Ревеги.

____________________________________________________________________________________________________________

Саме до нього, а не до когось іншого, тому що знаємо, Олександр Васильович завжди допомагає людям, а не тільки в передвиборчий період.

Після звернення, допомога не забарилась – 200 тазиків та 35 кранів надав благодійний фонд

Вже о восьмій годині суботнього ранку перед касою вишикувалась черга бердичівлян, які прагнули зустріти вихідні дні чистими. Адже баня зараз робить тільки два дні на тиждень. Пільговий квиток коштує 8 гривень, повний – 16 гривень. І як тільки перші відвідувачі зайшли до відділень, як звідти долинули радісні вигуки в зв’язку з появою нових тазиків.

Олександр Ревега особисто приїхав вранці до лазні, щоб переконатись, що його подарунок потрібний людям. Він поспілкувався з відвідувачами, які побажали йому тільки чистих помислів у нелегкій місії, яку він сам для себе обрав – допомагати людям.

Джерело: Ріо Бердичів