До Житомира приїде провідний спеціаліст центру Разумкова Павло Розенко

10 жовтня Житомирщину відвідає провідний спеціаліст центру Разумкова Павло Розенко, кандидат у депутати від партії «УДАР Віталія Кличка», десятий номер у списку Українського Демократичного Альянсу за Реформи.

Знаний фахівець з питань пенсійного законодавства і соціальних реформ, Павло Розенко прийшов у політику зовсім молодою людиною, коли ще навчався у Київському Політехнічному інституті. Він був одним з активістів студентського громадського руху, учасником голодування студентів у 1990 році, яке назвали «революцією на граніті», був організатором і керівником першої незалежної Української студентської спілки.

Об 11.20 ранку Павло Розенко зустрінеться з жителями Коростеня у приміщенні районного будинку Культури по вул. Івана Франка.

Головна тема зустрічі – пенсійне забезпечення і соціальна політика в умовах сучасної України. Розенко стверджує, що після виборів діючий уряд планує різко скоротити соціальні витрати.

Як запобігти цьому і що може зробити партія «УДАР Віталія Кличка» для покращення стандартів життя збирається розповісти виборцям Павло Розенко. На його думку покращити рівень життя простих українців можна лише одним способом – подолати повальну корупцію влади.

Саме ця тема буде провідною при його зустрічі з житомирянами, яка відбудеться о 15.00 в бізнес-центрі «Імперіал».

Увечері того ж дня Павло Розенко завітає до Коростишева. О 16.40 він виступить з промовою у районному будинку культури на Червоній площі, а також відповість на запитання прихильників і опонентів партії «УДАР Віталія Кличка».