Геннадій Зубко: «Ми беремо під контроль виплату зарплати працівникам ТТУ»

Сьогодні лідер Об’єднаної опозиції на Житомирщині Геннадій Зубко зустрівся із працівниками трамвайно-тролейбусного управління.

Водії тролейбусів на зустрічі підняли найболючіше питання для всіх працівників ТТУ – це виплата заробітної плати, яку затримали на 2,5 місяці. Загальний борг перед співробітниками КП станом на перше жовтня становить 3 млн. 362 тис. гривень.

Бухгалтер КП розповіла працівникам ТТУ, що від Кабінету Міністрів України прийшло доручення на міського голову Володимира Дебоя виплатити всю заробітну плату до 19 жовтня 2012 року. Геннадій Зубко запевнив присутніх, що бере під особистий контроль це зобов’язання влади.

«Ми зачекаємо до 19 жовтня, якщо до цього числа кошти не будуть перераховані, то ми будемо домагатись виплати всіма можливими способами – зокрема залучати депутатів Верховної Ради до вирішення проблеми», – сказав Геннадій Зубко.

Також, на зустрічі водії тролейбусів розповіли, що вперше за історію ТТУ з них була знята премія. Олег Таможський, заступник начальника КП «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління» зазначив, що премія була знята за невиконання плану зі збору виручки. Після того, як в ситуацію втрутився Геннадій Зубко, начальник ТТУ Віктор Мирончук пообіцяв, що премії будуть виплачені разом із першою виплатою заборгованоі зарплати.