Геннадій Зубко Репортерові Житомира про перемогу: “Результат показав, що житомиряни свідомі активні люди”

ЦВК вже опрацювала 95% протоколів по мажоритарному округу з центром у місті Житомир.

З результатом 60,71% упевнено перемагає лідер об’єднаної опозиції на Житомирщині Геннадій Зубко. Його найближчий переслідувач головний провладний кандидат (оскільки губернатор) Сергій Рижук з відставанням аж у цілих 35,38% набирає 25,33%.

Майбутній депутат від Житомира приймає вітання. На своїй сторінці у Facebook він пише, що його з перемогою вітають і регіонали. Мене привітав по СМС мер Житомира Володимир Дебой”, – зазначає Геннадій Зубко.

Особистий мобільний телефон народного обранця, мандат довіри якому вручили житомиряни, з самого ранку не відповідав.

Але після 18-ї години Геннадій Зубко підняв слухавку. Каже, телефон був вимкнутий і багато дзвінків пропущено, але вже встиг отримати вітання від голови обласної ради Йосипа Запаловського та вітальну СМСку від міського голови Житомира.

Щодо результату. Відсоток підтримки житомирянами Зубка виявився справді значним. Більше тільки у Литвина на Новоград-Волинщині, у яку спікер Верховної Ради за роки головування “увалив” не один мільйон держсубвенцій.

У розмові з журналістом сайту Репортер Житомира Геннадій Зубко зазначив, що результати голосування для нього очікувані.

___________________________________________________________________________________________

“Вибори ще раз підтвердили, що житомиряни свідомі активні люди. Це не той електорат, який готовий купуватися на дешеві лозунги, продавати свій голос за гречку. Люди свідомо йшли на дільницю, щоб проголосувати за зміни у своєму житті і робили осмислений вибір”.

Геннадій Зубко

____________________________________________________________________________________________

Заочно вітання переможцю почали надходити і від його опонентів, які у період перегонів, особливо у останній тиждень, жорстко висловлювалися на адресу опозиційного кандидата. Так, Олександр Коцюбко, коментуючи відмову Зубка йти на обласне телебачення на спільні дебати з іншими кандидатами, через сайт Репортер Житомира запитував “де він взяв гроші на біг-борди і чим житомиряни йому віддаватимуть борг, якщо він стане депутатом…?

Сьогодні ж Коцюбко переконаний, що Геннадій Григорович Зубко проявив наполегливість і волю до перемоги. “Його особисті якості, його передвиборча програма знайшли підтримку у більшості житомирян”, – відзначає Коцюбко.

Президент СК “Легіон” і екс-суперник на виборах бажає переможцеві удачі у здійсненні програми з якою той ішов і у яку повірили люди. Коцюбко впевнений, у опозиціонера вистачить сил і енергії для того, щоб втілити її в життя.

«Якщо ти твориш добро, люди звинуватять тебе в потаємній корисливості і себелюбстві, і все ж, твори добро!

Якщо тебе супроводжує успіх, ти наживеш вигаданих і справжніх ворогів, і все ж, досягай успіху!

Створене тобою, завтра забудуть, і все ж, твори добро!

Люди потребують допомоги, але вони стануть дорікати тобі за неї, і все ж, допомагай людям!»

Заповіді Матері Терези

– Я дарую Геннадію Григоровичу святі слова цієї мудрої жінки для того, щоб він став сильнішим у своїх справах на благо житомирян і нашої Матері-України. Тим виборцям, які підтримали мене і мою програму, я хочу висловити подяку за надану довіру. Хочу попросити, щоб люди не засмучувалися, тому що я був між двох дуже серйозних політичних сил, – окреслює становище у якому він опинився на виборах Коцюбко.

Як повідомив Репортерові Житомира сам переможець перегонів, від основного свого опонента губернатора області регіонала Сергія Рижука вітання з перемогою він ще не отримував.