Молодіжне крило партії “УДАР” передало Віталію Кличку маніфест: фото

15 жовтня в Києві пройшов форум молодіжного крила політичної партії «УДАР Віталія Кличка», на якому гідно були представлені молоді «ударівці» Житомирщини.

Молоді активісти партії «УДАР» задекларували наміри брати участь у реалізації молодіжної політики в Україні. У маніфесті, який вони передали Віталію Кличку, молоді люди зобов’язалися бути активними учасниками політичного життя України, залучити своїх ровесників до підтримки програми «УДАРу» та долучитися до реалізації основних напрямків молодіжної політики щодо освіти і працевлаштування. Головою молодіжного крила партії обрали Артема Атепалихіна.

На форумі виступила керівник молодіжного крила Житомирської області Світлана Пахольчук. Зокрема, вона зазначила, що зараз як ніколи гостро стоїть проблема активної участі молоді в процесах державотворення.

«Майбутнє України належить молоді. Якою буде молодь сьогодні, які цінності становитимуть ядро її свідомості, таким і буде майбутнє нашої країни. Молодь – це велика сила, яка повинна брати участь у політиці, бо саме молоді люди будуть жити у майбутній країні», – сказала Світлана у своєму виступі.

Звертаючись до молоді, Кличко сказав, що дуже радий бачити активних молодих людей

«Я знаю, що тут зібралися люди, які більше не хочуть чекати. Які знають, що потрібно працювати. Кожен з вас хоче впевнено дивитися в завтрашній день. Кожен будує плани, кожен мріє. Життя без мрії не має сенсу, воно нецікаве. І я на власному прикладі знаю, що немає жодної мрії, яку не можна було б втілити в життя. Я впевнений, що мрія кожного з вас може стати реальністю», – сказав лідер партії «УДАР».

Віталій Кличко закликав молодих людей виявити активну громадянську позицію перед виборами та приготуватися до серйозної роботи після них

«Нас підтримують молоді люди, але щоб ця підтримка реалізувалася в голосах, останні кілька тижнів перед виборами ми всі маємо серйозно працювати. Важливе роз’яснення наших програмних засад, до яких змін ми прагнемо, що пропонуємо країні, та надзвичайно важлива мобілізація молоді. Молоді люди повинні прийти на вибори і проголосувати, не допустити порушень, відстояти свої голоси», – вважає лідер «УДАРу».