На Житомирщині 20-річний хлопець згвалтував школярку: відео

На Житомирщині суд виніс рішення засудити, 20-річного хлопця за згвалтування неповнолітньої дівчинки, терміном на три роки обмеження волі.

Гвалтівника дівчинки відразу встановили, ним виявився 20-річний односельчанин постраждалої. Щоб уникнути в’язниці, хлопець пропонував дівчинці і гроші, і пропонував заміж вийти.

Коли 14-річна школярка пропозиції відхилила, вирішив домогтися свого через суд. Феміда проявила велику гуманність.

Секс з неповнолітньою визнала, а те, що дівчину до інтиму примушували, – немає. Вирок – три роки, однак, не позбавлення, а обмеження волі, – повідомляють Надзвичайні новини.

Мати дівчини більше обурена діями державного обвинувача. На судовому засіданні прокурор замість того, щоб звинувачувати підсудного, ніби навпаки – захищала його. За словами матері, працівники прокуратури також не звернули уваги на те, що після згвалтування школярка двічі намагалася покінчити з собою.

У міліції від коментарів відмовляються. Кажуть, всі питання слід задавати прокуратурі. Мовляв, якщо вона підписала обвинувальний висновок, то, значить, ніяких правопорушень з боку правоохоронців не помітила.

У прокуратурі Бердичівського району в свою чергу кивають на міліцію. Кажуть, просили такого покарання, яке передбачене в санкції статті. Злочин кваліфікували правоохоронці, докази досліджували теж вони, отже, з них треба питати.

Мати дівчини зупинятися не збирається. Жінка планує оскаржити рішення суду і звертатися до вищих органів влади.

Джерело: ictv.ua