На Житомирщині напали на опозиційного кандидата

Нещодавно, кандидат від об’єднаних сил опозиції у 67-му виборчому окрузі свободівець Сидір Кізін звернувся із заявою до Романівської міліції.

Опозиціонер стверджує, що йому перешкоджають проводити передвидобні агітації в селищі Романів.

У поданій заяві йдеться про те, що група осіб, серед яких є колишній керівник місцевої міліції, під час зустрічі Сидора Кізіна з виборцями на місцевому ринку вчинили напад на кандидата. На думку прес-служби опозиціонера це було зроблено для того, аби перешкодити проведення виборчої агітації. Також “нападники” перешкоджали встановленню агітаційного намету, погрожували розправою на адресу довірених осіб Сидора Кізіна.

“Провокація була заздалегідь спланована штабом провладного кандидата. Напередодні вони збирали інформацію про маршрут мого пересування. На ринку було видно, що діють за вказівкою старшого у їхній групі. Після інциденту до мене підійшли обурені поведінкою провокаторів люди і повідомили, що впізнали серед нападників колишнього керівника місцевої міліції. Правоохоронці вже знають прізвища цих людей, проводиться перевірка. Це агонія провладного кандидата, який відчуває, що програв”, – зазначив кандидат у народні депутати від об’єднаних сил опозиції Сидір Кізін.