Осінь – найкращий час для відпочинку в Єгипті, все про тури в Єгипет з Житомира

Осінь у розпалі, пора збиратися у відпустку тим, хто не встиг або не зміг відпочити влітку.

Переміститися геть з холодного Житомира в країну вічного літа та теплого моря!

Куди ж поїхати, що б тепло було, і не далеко, і не дорого, і без тяганини з візами?
Самий ідеальний варіант – це звичайно ж
Єгипет , він успішно поєднує в собі всі ці вимоги.

Тільки уявіть собі, ще вранці Ви були в холодному і дощовому Житомирі, а всього через 3,5 – 4 години Ви вже під сонцем на пляжі біля теплого моря, дивовижній країні, не схожою ні на яку іншу.

Якщо ви любите біле сонце, кришталево блакитне море і яскравий пісок – Вам в країну на Червоному морі – Єгипет!

Виходячи з досвіду роботи туристичного бізнесу України, основні продажі путівок на відпочинок закордоном на період осінь-зима припадають на тури до Єгипту.

Також даний напрямок відпочинку характеризується реальною можливістю придбати гарячі тури в Єгипет , що важливо для остаточного вибору туристів на користь цієї країни.

Чим же так чіпляє наших туристів відпочинок у Єгипті?

Єдине що дійсно хочеться побачити в Єгипті, так це піраміди, останнє чудо світла. Але так можна думати, тільки якщо ти ще не побував у цій країні.

Якщо улюблена всіма Туреччина по пейзажам чимось схожа на Крим, то Єгипет не схожий ні на що. Поруч з пустелею – зелені оазиси з шикарними готелями.

Відпочивати в Єгипті можна в будь-який час року. Тим не менш, в країні є свої сезонні особливості.

Найбільш вдалим часом для відпочинку в Єгипті на березі Червоного моря вважається кінець жовтня і листопад.

В цей час тут вже не жарко, а море достатньо тепле. Повітря в Єгипті сухе, майже завжди малохмарно, дощі бувають дуже рідко. Дуже тепло, але не жарко, море прекрасне.

Екскурсії в Єгипті

Осінь – найкращий час екскурсій в Єгипті – для відвідування пірамід, Луксора, монастирів і т.д..

Екскурсії в Ізраїль і Петру (Йорданія) з Єгипту
До речі, осінь – прекрасний час для екскурсій в Ізраїль і Петру (Йорданія) з Єгипту, не так жарко, не так багато туристів, прекрасні ціни.
Рекомендуємо екскурсії з Єгипту до Ізраїлю.

Кожна людина прагне відвідати Ізраїль хоча б один раз в житті. Але побувавши там один раз, хочеться повернутися ще раз, щоб заповнити себе прекрасними враженнями.

Всі ми зі шкільного курсу географії пам’ятаємо, що Єгипет в Африці, забуваючи при цьому, що він займає ще і Синайський півострів.

Якщо Ви збираєтесь їхати до Єгипту, то головний вибір потрібно зробити між двома основними курортними містами: Хургадой и Шарм-ель-Шейхом.
Ці два міста розділяє Суецька затока. Тому, якщо Ви та Ваші друзі відпочивають в Хургаді, а Ви збираєтеся в Шарм, пам’ятайте що просто взяти машину і відправиться до них в гості, не вийде. Всі інші невеликі курортні міста (такі як Дахаб, Маккаді-Бей, Сафага, Нувейба) відносяться до одного з цих регіонів.

Комусь більше подобається Шарм, комусь Хургада, і часто ці симпатії засновані на хорошому або поганому враженні від готелю, в якому були туристи. Любителі старовини частіше їздять в Хургаду, а тим, хто віддає перевагу дайвінг – ближче за духом Шарм.

Як не прогадати з готелем в Єгипті. Поради менеджерів мережі турагенцій «ДаТур».

1. Найчастіше туристи вдаються до читання відгуків про готель на різних сайтах …

Повірте, це не самий надійний спосіб. У 90% Ви зустрінете негативний відгук (навіть якщо готель насправді хороший), адже негативний відгук обов’язково напишуть – будь то комарі в номері, зламана лійка душу або недостатньо м’яка подушка. Написати його – свята справа, а от позитивний відгук туристи часто лінуються писати, так як все добре, вони відпочили і пекучого бажання лізти в світову мережу Інтернет немає …

Ось і виходить – замість того щоб проконсультуватися з професіоналами туристичних агентств, які побували в цьому готелі і можуть скласти про нього об’єктивну думку, туристи їдуть в ніким неперевірені або, в кращому випадку – в готелі з непоганими відгуками. Опишіть турагенту, яким ви хочете бачити Ваш відпочинок, Ваші переваги і Ви зробите максимально вдалий хід у грамотному плануванні Вашої відпустки.

2. Поцікавтеся, коли у вас буде виліт туди і назад.

Знаючи точний час вильоту ви ще в агентстві можете сплатити потрібну кількість ночей, щоб уникнути ситуації, коли туристи чекають пів дня на ресепшн в очікуванні поселення або сидячи в холі до вечора з валізами в очікуванні трансферу в аеропорт.

3. Уважно знайомтеся із супутніми документами до початку Вашої подорожі.

В отриманих від турагента ваучері, квитку перевіряйте дати відправлення, повернення, поселення, систему харчування, зірковість готелю, прізвища, щоб у разі неточностей можна було внести відповідні зміни. Уточніть назву зустрічаючої Вас компанії.

4. Не економте на собі! Ви так довго чекали цю відпустку!

Тому, замовляючи тур, продумайте, чи важливо для Вас який вигляд буде у Вас з вікна. Якщо для Вас не важливий вид і стан номера – можете замовляти стандарт (вид на сад), але в цьому випадку номер може бути далеко від моря, часто з видом на сусідній готель, дорогу, службові приміщення, а то й зовсім на стінку і кондиція номера може бути не найновіша.

Якщо для вас важливо, де і як ви будете відпочивати, що ви будете бачити з вікна номера – замовте номер підвищеної категорії або стандарт, але з видом на басейн або на море. У цьому випадку ви виграєте і в місці розташування номера, і в його новизні, оскільки найчастіше оборотні активи готель витрачає на оновлення саме більш дорогих номерів (вони, власне, тому і дорожче).

Крім того, якщо Ви пара і їдете з дітьми, радимо зупинити свій вибір на окремих номерах або на номерах з двома спальнями, але суміжній дверима – так і діти будуть під наглядом, і ви зможете приділити час собі.

5. Не забувайте про чайові.

Багато туристів вважають, чайові вже включені у вартість туру. Це не зовсім так. Адже туристів, які заплатили за тур – всі, а щедрих туристів – не так вже й багато. І хоча чайові є суто добровільним заохоченням, не варто забувати про їх значущість. Якщо ви хочете, щоб вас обслуговували краще всіх, радимо залишати на чай обслуговуючому персоналу.

6. Не користуйтеся послугами сторонніх осіб (навіть якщо вам щось пропонують на території готелю).

Часто туристи набувають різного роду послуги в осіб, що не мають відношення до їх організації (катання на човнах, яхтах, квадрациклах, масажі, екскурсії) і потім скаржаться гідам, отправляющим офісам про жахливий сервіс, автобуси, непрофесійних водіїв, погане харчування, не кажучи вже про безпеку для життя. Тому користуйтеся послугами тільки перевірених компаній, які привезли Вас на відпочинок і створені для організації Вашого дозвілля. Це гарантія вашого здоров’я і безпеки.

7. З питаннями, відповідь на які Ви точно не знаєте, звертайтеся тільки до професіоналів.

Не варто дізнаватися у приїхавших з Вами на відпочинок туристів умови проживання, час зворотного вильоту, контакти страхової компанії, порядок взаєморозрахунків в готелі і т.д., щоб уникнути неприємних моментів. Завжди звертайтеся до співробітників готелю (ресепшн, служба по роботі з клієнтами – гест релейшн) і до Ваших готельних гідов – ??і у Вас все буде чудово.

8. І обов’язково спілкуйтеся з Вашим турагентством по поверненню.

Тут ви зможете залишити Ваші відгуки, побажання, а також допомогти скласти об’єктивну думку про готель, туроператора, авіакомпанії і Ваш відпочинок в цілому. Крім того, тут Вас завжди чекають і цінують.

Прості правила безпечного та незабутнього відпочинку в Єгипті разом з турагентством “ДаТур”

ЗАСТЕРЕЖЕННЯ В ЄГИПТІ

Запобіжні заходи в аеропорту:

– Стежте за своїм багажем, не залишайте його без нагляду навіть на короткий час;
– Не міняйте в аеропорту великі грошові суми, оскільки по дорозі у Вас не буде в них необхідності.
Запобіжні заходи та рекомендації по проживанню в готелі:
– Зберігайте гроші, документи та цінності в сейфі готелю;
– Якщо в номері є міні-бар, то всі напої, узяті з нього в період вашого перебування в готелі, мають бути оплачені в день від’їзду в службі розміщення готелю.

Запобіжні заходи на екскурсіях:

– Перед кожною екскурсією перевірте наявність квитків на цю екскурсію;
– Не запізнюйтесь на посадку в автобус на початку екскурсії. В ході екскурсії приходьте вчасно до призначеного гідом місця під час зупинок по ходу екскурсійної програми;

Запобіжні заходи на вулиці:

– Зробіть ксерокопію Ваших особистих документів, а оригінали по можливості з собою не носіть;
– У випадку крадіжки або втрати кредитних карток, дорожніх чеків їх анулюйте, для цього зателефонуйте у свій банк;
– Якщо Ви йдете на прогулянку з сім’єю, заздалегідь домовтеся, де Ви зустрінетеся, якщо хтось загубиться.

Запобіжні заходи та рекомендації з оренди автомобіля:

– Взяти автомобіль напрокат можна при пред’явленні закордонного паспорта і водійських прав міжнародного зразка. Замовити машину можна в прокатної конторі, через адміністрацію в готелі, де Ви проживаєте.

Деякі компанії, що надають послуги оренди машин, пред’являють додаткові вимоги до водіїв (водій не повинен бути молодше 21 років або 23 років, а водійські права повинні бути отримані ним не менше року або двох років тому). При отриманні автомобіля в деяких випадках Вас можуть попросити залишити певну заставну суму.

Бажаємо Вам гарного відпочинку!

Вікторія Казмірук, менеджер ТА “ДаТур”:
«Крім досвіду підбору та бронювання відпочинку в Єгипті для житомирян і туристів з усієї України мені по роботі довелося 5 років пропрацювати готельним гідом в кращих готелях Єгипту, тому цю країну, місцеве населення, його звичаї та порядки я прекрасно знаю зсередини. З високою часткою відповідальності і професіоналізму, заснованого на багаторічній роботі можу порадити Вам прості правила поведінки в Єгипті в якості гостей цієї дивовижної країни.
Загальні рекомендації для всіх країн в нашому неспокійному світі – не з’являйтеся пізно в незнайомих районах в нетверезому вигляді з цінними речами в руках, будьте ввічливі та обережні, бережіть себе! Ці нескладні правила дозволять Вам відпочити безпечно в будь-якій країні світу!»

Оксана Козловська, директор туристичної фірми “ДаТур” в Житомирі:

“Відпочивати в Єгипті бажано у великому і надійному п’ятизірковому готелі, який Вам порадять наші менеджери. В таких готелях надійна охорона і професійний персонал.
Страшно дивитися, як відкриваються у великій кількості нові турагентства, не знаючи готельної бази Єгипту, посилають туристів в готелі, територія яких являє собою прохідний двір для місцевого населення
Будьте уважні, навіть якщо Ви бронюєте путівки в нових турагентствах, то хоча б проконсультуйтеся у професіоналів.

Ще одна порада для туристів – відпочинок в будь-якій країні необхідно планувати тільки з надійними і перевіреними туроператором і турагентством.

Одним з кращих операторів по Єгипту є “Туртесс Тревел”. За підсумками роботи турагентство “ДаТур”, що входить в мережу “Туртесс Партнер”, нагороджено сертифікатом від “Туртесс Тревел” – “Платиновий клуб”.
Це вища ступінь оцінки за бездоганне співробітництво та успішну реалізацію туристичного продукту від провідного туроператора України.

Житомирська туристична фірма “ДаТур” з радістю надасть Вам кваліфіковану допомогу в підборі ідеального туру в дивовижний Єгипет!

Самих сонячних, теплих і яскравих вражень від відпочинку в Єгипті Вам бажає туристичне агентство “ДаТур”! “

Адреси офісів “ДаТур”:

Туризм в Житомире: раннее бронирование, горящие туры и путёвки, уикенды, детский и молодёжный отдых, недорогие авиабилеты, визы, поиск попутчика, экскурсии, шопинг, международный роуминг и многое другое!

«ДаТур» рекомендует. Международная сим-карта для разговоров на отдыхе в Египте.

ДАТУР рекомендует отдых в Египте: видео лучших отелей Египта

Советы туристам: какую одежду и обувь взять с собой на отдых в Египет

Что нужно знать о Египте? Полезные советы туристам, отправляющимся на отдых в Египет

Turtes_1-27_press.qxd

Другие предложения по отдыху в Египте. Самые популярные отели Египта по критерию «Цена — качество»

Шарм-эль-Шейх

Наши туристы рекомендуют отдых в отеле Reef Oasis Blue Bay 5*, Шарм-Эль-Шейх, Египет

Coral Sea Sensatori 5*, Египет, Шарм-Эль-Шейх — большой и уютный отель для всей семьи! Здесь невероятно красивые кораллы и хорошая кухня.

Otium Hotel Amphoras Sharm 5*, Египет, Шарм-Эль-Шейх отель с концепцией Sun Family Club. Пока Ваши дети веселятся – Вы отдыхаете!

Sultan Gardens Resort 5*, Египет, Шарм-Эль-Шейх – султанские сады вашей мечты по приемлемой цене. Достойное обслуживание и анимация на роскошной территории!

Grand Rotana Resort Spa 5*, Египет, Шарм-Эль-Шейх отель тысячи цветов и тысячи улыбок! Огромный 450-метровый частный пляж и элитный СПА комплекс убедят Вас вернуться сюда снова!

Sunrise Grand Select Montemare Resort 5*, Египет, Шарм-Эль-Шейх — красивый и спокойный отдых для взрослых. Отличное место для романтического отдыха!

Rixos Seagate Sharm 5*, Шарм-Эль-Шейх, Египет – новейший отель, достойный фараонов и цариц! Отель открыт в 2015 году. Идеальная чистота, изысканная роскошь и самый внимательный персонал в Египте.

Отель Sea Club Resort 5*, Египет, Шарм-эль-Шейх – лучшая цена в регионе! Коралловые рифы, чистое море и отличный сервис!

Новейший отель Steigenberger Alcazar Hotel 5*, Египет, Шарм-Эль-Шейх! Открытый в 2015 году пятизвездочный отель ждет своих первооткрывателей!

Club Magic Life Sharm El Sheikh Imperial 5*, Египет, Шарм-Эль-Шейх. Самый экологический отель Египта! Он станет оазисом отдыха и развлечений среди пустыни Ваших будней!

Отель Concorde El Salam Front Area, Шарм-Эль-Шейх, Египет глазами наших туристов

Хургада

Old Palace Resort Sahl Hasheesh – очень качественный и спокойный отдых для тех, кто устал от городской суеты

Если Вы хотите отдохнуть без шума и суеты, да еще и без детей, тогда Вам точно в Premier Le Reve Hotel & Spa 5*, Египет, Хургада – советуют наши туристы.

Iberotel Makadi Beach 5*, Египет, Хургада – изысканная кухня и потрясающий аквапарк! Этот отель влюбляет в себя раз и навсегда!

Premier Le Reve Hotel Spa 5*, Египет, Хургада, – никакой суеты, только размеренный отдых и качество! Идеальный вариант для взрослых и любителей СПА!

Sentido Palm Royale Soma Bay 5* Deluxe, Египет, Хургада, – «Место, как нигде на Земле». Самый большой пляж Египта, идеальные условия для детей и фантастическая роскошь!

Jaz Makadina 5*, Египет, Хургада, – очень чистый и ухоженный отель с демократичными ценами! Здесь ко всем отдыхающим относятся с VIP-вниманием!

Albatros Jungle Aqua Park 4*, Египет, Хургада – отель для семейного отдыха по приемлемой цене! К Вашим услугам огромный аквапарк и 16 бассейнов!

Cleopatra Luxury Resort Makadi Bay 5*, Египет, Хургада, – роскошь, достойная самой Клеопатры! Шикарные номера, отличные условия для детей и море развлечений!

Отель Titanic Beach SPA Aqua Park 5*, Египет, Хургада – настоящий аквапарк огромный, красивый, шикарный. Такого Вы еще не видели!

Caribbean World Resort Soma Bay 5*, Египет, Хургада – самая активная анимационная команда региона не даст скучать не минуты! Отличный выбор для отдыха с детьми!

Tropitel Sahl Hasheesh 5*, Египет, Хургада – маленький гигант курортного отдыха. Всего за несколько лет он стал суперпопулярен у туристов!

Где купить туры в Египет

Киев, ул. Кудряшова, 5, +38(044) 303-9-201, +38(097) 6000-553, +38(067) 345-07-07, +38(093) 193-33-37, +38(099) 661-82-16 www.facebook.com/JoinUPKyiv/

Киев, проспект Валерия Лобановского, 6А, +38(068) 500-15-35, ‎+38(050) 151-15-35, www.facebook.com/KievAnexTour/

Киевская обл, Ирпень, ул. Соборная, 160, ТРЦ “Жираф”, +38(050) 860-04-01, +38(097)012-98-22, www.facebook.com/TUIAgencyIrpinJiraf/

Житомир, ул. Киевская, 79, +38(0412) 36-12-33, +38(0412) 41-27-60, +38(067) 410-51-73,  +38(067) 412-444-6, +38(063)636-82-62, www.facebook.com/TUI.ZHITOMIR/

Житомир, ул. Киевская, 77, ТРЦ «Глобал UA» (прикассовая зона гипермаркета «Ашан»), +38(067) 201-50-50, www.facebook.com/CoralTravelTouragentstvo/

Житомир, ул. Хлебная, 25, +38(0412) 41-86-06, +38(067) 502-36-42, www.facebook.com/AnexTourZhitomir/

Бердичев, ул. Европейская, 65,  +38(097) 808-28-28, +38(093) 152-51-00, www.facebook.com/DaTourBerdichev/

Коростень, ул. Кирова, 9,  +38(067) 500-15-49, www.facebook.com/DaTourKorosten/

Новоград-Волынский, ул Соборности, 14-А, +38(063) 194-01-25, +38(067) 411-43-55, www.facebook.com/daturnv

Винница, ул. Пирогова, 23-Б, ТРЦ «FERIDE PLAZA», +38(0432) 55-26-85, +38(067) 430-28-29, www.facebook.com/DaTourVinnytsia/

Черкассы, ул. Богдана Хмельницкого 52, +38(067) 7725-512, +38(093) 306-00-86 , +38(050) 46-410-12, www.facebook.com/DaTourChercassy/

Одесса, ул. Канатная, 57, +38(096) 74-33-446, +38(067) 345-07-07, www.facebook.com/DaTourOdessa/

 

Для того чтобы первыми узнавать о выгодных предложениях и акциях, присоединяйтесь к нам в социальных сетях.

Присоединяйтесь к общедоступной группе “Датур” www.facebook.com/groups/datour

Добавляйтесь в клубную группу “Клуб Датур” www.facebook.com/groups/Hotway/

Всем зарегистрированным в группах Датур и Клуб Датур – специальные клубные скидки, акции, предложения, горящие туры, большой выбор туров Last minute за день до вылета, туры в последнюю минуту, авиабилеты, чартерные авиабилеты.

Туристическая компания “Датур” приглашает всех окунуться в мир лучших туров по самым лучшим ценам!

Отдых в Турции от Датур, горящие и отказные туры в Турцию на сейчас www.facebook.com/TourToTurkey/

Отдых в Египте от Датур, горящие и отказные туры в Египет на сегодня www.facebook.com/DaTourEgypt/

Отдых в ОАЭ от Датур, горящие и отказные туры в ОАЭ на сегодня www.facebook.com/DaTourUAE/

Отдых в Таиланде от Датур, горящие и отказные туры в Таиланд на сегодня www.facebook.com/DaTourThailand/

Отдых на Шри-Ланке от Датур, горящие и отказные туры на Шри-Ланку на сегодня www.facebook.com/DaTourSriLanka/

Отдых в Израиле от Датур, горящие и отказные туры в Израиль на сегодня www.facebook.com/DaTourIsrael/

Отдых в Греции от Датур, горящие и отказные туры в Грецию на сегодня www.facebook.com/DaTourGreece/

Отдых на Кипре от Датур, горящие и отказные туры на Кипр на сегодня www.facebook.com/DaTourCyprus/

Отдых в Хорватии от Датур, горящие и отказные туры в Хорватию на на сегодня www.facebook.com/DaTourCroatia/

Отдых в Черногории от Датур, горящие и отказные туры в Черногорию на сегодня www.facebook.com/DaTourMontenegro/

Отдых в Испании от Датур, горящие и отказные туры в Испанию на сегодня www.facebook.com/DaTourSpain/

Отдых на Занзибаре от Датур, горящие и отказные туры на Занзибар на сегодня www.facebook.com/DaTourTanzania/

Отдых на Мальдивах от Датур, горящие и отказные туры на Мальдивы на сегодня www.facebook.com/DaTourMaldives/

Отдых на Доминикане от Датур, горящие и отказные туры в Доминикану на сегодня www.facebook.com/DaTourDominicana/

Советы туристам от Датур www.facebook.com/DaTourTravelTips/

Всем, поставившим лайки нашим страницам, самые лучшие предложения туров по всем направлениям отдыха!

 Партнёрские программы по развитию туризма со всеми заинтересованными организациями и предприятиями. Организация бизнес туризма, корпоративные и групповые туры, юбилеи компаний, отдых и обучение сотрудников на лучших курортах, визы, авиабилеты. Специальные условия для руководителей.

Акции от наших партнёров

Дополнительные скидки на строительство деревянных домов, бань, беседок, киосков, МАФов в Украине (изготовление, доставка, монтаж на объекте заказчика) при покупке туров в туристической компании “Датур”!

 Специальные цены на деревянную мебель из массива древесины для дачи, сада, загородного дома, ресторана, кафе, бара при покупке туров в туристической компании “Датур”!

Гранит, плитка гранитная, брусчатка гранитная, лезники, бордюры гранитные, изделия из гранита, натурального камня по низким ценам при покупке туров в туристической компании “Датур”!

Самые низкие цены на спецодежду и спецобувь в Украине при покупке туров в туристической компании “Датур”!

Зарабатывайте вместе с Датур!

Ищем менеджеров по туризму с опытом работы. Работа в туризме, удалённая работа в туризме (фриланс), хорошие условия оплаты труда, возможность использовать в Вашей работе наши офисы по Украине. Помощь в открытии туристических офисов. Обучение туризму у практикующих менеджеров.

По вопросам сотрудничества 414030@ukr.net