«УДАР»: гідне майбутнє ви обираєте самі

«УДАР Віталія Кличко» – це свіжий подих в українському політикумі, адже це чи не єдина партія, яка має програму з конкретними діями, що направлені на єдину світову цінність – людину.

Пріоритет партії – дати можливість кожному українцю впевнено дивитися у завтрашній день.

Одним із кроків до цього є приєднання до європейської спільноти. Це в першу чергу європейські стандарти життя, де головне – людина, її права і свободи, закон. Що означає подолання корупції, гідну заробітню платню та пенсії, високі соціальні стандарти життя.

___________________________________________________________________________________________________________

«Україна спроможна на це», – впевнений Віталій Кличко.

___________________________________________________________________________________________________________

Адже, на жаль, сьогодні люди не впливають на процеси, що відбуваються на місцевому рівні. «УДАР» пропонує людям можливість впливати на чиновників, суддів і депутатів усіх рівнів, маючи чітку програму механізму реалізації цього кроку.

«Люди дають повноваження депутатам і повинні мати можливість позбавити їх цих повноважень, якщо депутати не виконують взятих на себе зобов’язань», – підкреслив Віталій Кличко.

Цього разу вперше будуть голосувати «народжені в Україні»

Це молодь, яким тільки виповнилось 18, і єдиною батьківщиною для них є незалежна Україна. Від того, кого оберуть молоді на парламентських виборах, дійсно залежить їх майбутнє і майбутнє України в цілому.

Як заявляють у прес-службі партії, «УДАР» активно закликає молодь прийти на вибори і проголосувати так, як підказує розум і серце. Віталій Кличко закликав не продавати свої голоси за гроші, що пропонують політичні сили, для яких підкуп голосів – чи не єдина можливість потрапити до Верховної Ради нового скликання.

«Я прошу вас подумати, перш ніж брати ці гроші, продавати своє майбутнє. Тільки від вас залежить, яким буде ваш завтрашній день», – сказав він.