В центрі Житомира місцеві активісти розповсюджували листівки проти Рижука: фото

Нещодавно, у Житомирі місцеві активісти кампанії “Помста за розкол країни” поширювали листівки із закликом не голосувати за Партію регіонів та її кандидата в народні депутати до Верховної Ради, губернатора Сергія Рижука.

Під час розповсюдження листівок в центрі міста, на вулиці Київській представники штабу Сергія Рижука намагалися завадити діяльності активістів.

Двоє чоловіків, які представились працівниками штабу цього кандидата, погрожували молодим людям міліцією, обіцяли влаштувати “неприємності” та вимагали припинити поширення листівок.

Зазначимо, що активістам кампанії “Помста за розкол країни” вже не вперше погрожують

Люди Рижука змушені були піти геть.

7 жовтня активісти нагадали мешканцям міста про “здобутки” Сергія Рижука під час його перебування на посаді голови Житомирської облдержадміністрації. Тому житомиряни, йдучи 28 жовтня на виборчі дільниці, не мають віддавати свої голоси ні Партії регіонів, ні Сергію Рижуку — кандидату від цієї політичної сили в окрузі №62.

Багато житомирян, бачачи фото Сергія Рижука на листівках, відмовлялися їх брати, мотивуючи це своєю втомою передвиборчим піаром губернатора

Проте після пояснень активістів щодо того що ці листівки не «за» а «проти» Рижука, більшість таких осіб радо їх брали.

Довідка:

Мета кампанії «Помста за розкол країни» (http://bit.ly/pomsta_za_rozkol)полягає у зниженні рейтингів народних депутатів та політичних партій, які голосували за закон «Про засади державної мовної політики» у Верховній Раді України, і які замість того, щоб вирішувати економічні та соціальні проблеми, намагаються розколоти країну та зіштовхнути лобами простих людей, які, незалежно від мови спілкування, однаково страждають від влаштованого їм нинішньою владою «покращення життя вже сьогодні».