Заява прес-служби Житомирської обласної організації політичної партії «УДАР Віталія Кличка»

У розпалі передвиборчої гонки політичні опоненти намагаються заплямувати репутацію «УДАРу» у будь-який можливий спосіб: випускають газети-одноденки з наклепницькими статтями, замовляють брудну антирекламу.

Ту саму функцію несуть у собі і різного роду «гучні справи», які стосуються членів партії.
Зокрема, у Житомирі з’явилась інформація про справу над Тетяною Шкуропат, заступника начальника одного з управлінь Житомирської міської ради, яка є посадовою особою органу місцевого самоврядування-державним службовцем 11 рангу 5 категорії.

Варто зазначити, що жодна Політична партія не несе відповідальності за особисті стосунки і господарську діяльність членів партії.

Однак, якщо людина не буде відповідати моральним та етичним принципам нашої партії, то буде розглядатися питання про виключення особи з партії. На даний час Тетяна Шкуропат, усвідомлюючи особисту відповідальність, за власним рішенням тимчасово призупинила своє членство у партії до кінцевого з’ясування обставин справи, яку їй інкримінують.

Ця ситуація стала предметом пильної уваги Житомирської обласної організації та тримається під жорстким контролем

Нагадаємо, що 3 серпня Богунський районний суд Житомира закрив даний протокол у зв’язку з відсутністю складу правопорушення. Прокуратура подала протест до Апеляційного суду в Житомирській області. І 3 жовтня Апеляційний суд скасував рішення першої інстанції. Чиновниця була визнана винною у вчиненні правопорушення, передбаченого ст.172-7 ч.1 КУпАП. Суд призначив стягнення штрафу в розмірі 50 (п’ятдесят) неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, в сумі 850 грн.

З боку скаржника буде подано відповідну заяву про перегляд справи за винятковими обставинами. Під час касації Тетяна Шкуропат буде добиватися справедливого рішення.

Для партії важливими є моральні якості людини. Тож, у випадку незадоволення заяви, партія прийматиме жорстке кадрове рішення стосовно Тетяни Шкуропат.