Житомирські КВНщики змагалися за кубок «Жарт 2012». ФОТО

Фестиваль кращих команд КВН Житомирщини зібрав повний зал любителів жартів та охочих посміятись і відкрив новий сезон. 22 жовтня в драмтеатрі місця було мало не лише глядачам, а й командам.

19 команд учасників боролися за кубок «Жарт 2012». На сцену цього вечора вийшли не лише новачки, а й старожили КВНу. Добре знайомі всім «Штука-турка», «Ала Кудлай» та «Горько», показали вищий клас і запалили публіку.

Не менш яскравими були виступи новачків. Рекорди побив університет ім. Івана Франка, участь у фестивалі взяли команди чи не з кожного факультету.

Майстер-клас по гумору новачкам та глядачам показали фіналісти всеукраїнських фестивалів – команди “220 на всех”, “Квартет +”

Жарти лунали на різні теми. Незвичні постановки, неочікувані пародії, смішні атрибути, підривні мініатюри викликали шквал аплодисментів та сміху.
Підтримував веселу атмосферу і незмінний ведучий – Вадим Новіцький, який своїми влучними жартами підбадьорював команди.

На сцені та за лаштунками панувала дружня атмосфера, команди підтримували одна одну та допомагали у виступах

Смішки смішками, а золотий, срібний та бронзовий кубки «Жарт – 2012» отримали кращі з кращих, хоча визначити їх було не просто. І так, ІІІ місце та бронзовий кубок отримала команда «Штука-турка», срібний «Жарт -2012» журі віддало команді “Feel Good” і Золотий кубок «Жарт-2012» віджартувала команда «Сідней», які донедавна виступали під назвою «Ранетки».

Вітаємо переможців і бажаємо вдалих жартів та веселих глядачів.

Віталій Коваль, Школа юних журналістів