«Найголовніше для нас у ВР – виправдати довіру людей», – Рустам Раупов

У парламенті з’явилась нова політична сила – партія «УДАР Віталія Кличка».

Як зауважив голова Житомирської обласної організації ПП «УДАР Віталія Кличка» Рустам Раупов в ефірі обласного телебачення, це дуже відповідальний крок для команди. Адже виправдати довіру та сподівання виборців в умовах нинішньої політичної ситуації буде непросто. Люди, які прийшли у парламент від партії «УДАР Віталія Кличка» справжні професіонали та мають великий досвід у різних сферах діяльності і зроблять усе можливе для виправдання довіри виборців.

За словами Рустама Раупова, його робота в парламенті підсилить діяльність обласної організації партії та забезпечить її активну участь у житті регіону. Більше того, у Житомирі відкриється громадська приймальна народного депутата Рустама Раупова та продовжить свій вихід відома багатьом громадсько-політична газета «УДАР Житомирщини».

«Наша позиція буде полягати у активному впливі на життя області: через наших юристів, уповноважених та довірених осіб. Жодне звернення мешканців Житомирщини не залишиться поза увагою. Ми будемо продовжувати діяти за принципом «Бути ближче до людей»», – зазначив політик.

На запитання ведучого чи не боїться фракція потрапити в об’єктиви фото та відеокамер, Рустам Раупов відповів:

«Нам немає чого приховувати. З першого дня мали відкриту позицію. Ми навпаки радіємо тому, що люди зможуть побачити нашу роботу – з чим ми виступаємо та які законопроекти впроваджуємо».

Наостанок Рустам Раупов подякував усім виборцям за довіру і наголосив на тому, що вона обов’язково буде виправдана.

Прес-служба Житомирської обласної організації ПП «УДАР Віталія Кличка»