У Житомирі Володимир Дебой відзначив грамотами кращих працівників соціальної сфери. ФОТО

Минулого тижня у Житомирі відбулись урочистості з нагоди Дня працівників соціальної сфери.

У місті 500 працівників соціальної сфери опікуються 80 тис. пенсіонерів, 9 тис. ветеранів війни, 7 тис. чорнобильців, понад 20 тис. сімей з дітьми.

Також у Житомирі є один з найкращих у області Житомирський міський територіальний центр соціального обслуговування Житомирської міської ради, підопічними якого є майже 2 тис. пенсіонерів, одиноких непрацездатних громадян, інвалідів, малозабезпечених та інших громадян, які перебувають в скрутних життєвих обставинах та потребують допомоги.

«У світі є лише одна річ, перед якою потрібно схилитись – це талант і одна річ, перед якою треба впасти на коліна – це доброта. Я щиро вдячний соціальним працівникам за те, що вони від душі допомагають обездоленим, ветеранам, людям з інвалідністю, підтримують молодь й відстоюють соціальні права трудівників», – сказав Володимир Дебой.

Кращих працівників соціальної сфери за багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток справи соціального захисту населення та високий професіоналізм відзначили почесними грамотами виконавчого комітету Житомирської міської ради