У Житомирі на День студента відбудеться “Музичний ринг”. ФОТО

14 листопада у концертній залі Житомирського телецентру відбудеться головне свято Дня студента.

Саме цього дня пристрасті розжаряться до найвищої межі. Адже змагатимуться за почесне звання “Кращий молодіжний естрадний виконавець 2012 року” дві тендітні молодіжні співачки з чудовими голосовими даними – це Настя Навольнєва (колишня випускниця Житомирського музичного училища) та Маша Маркіна (студентка Житомирського коледжу культури і мистецтв), а вестимуть “ринг” його постійний рефері Сергій Вікторов та ведуча молодіжних програм Тетяна Гулова.

Як повідомили головні організатори свята – головне управління у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської облдержадміністрації, управління у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради (за підтримки міського голови В.М.Дебоя) та об’єднання творчого розвитку молодих талантів “ШОУ СЕРГІЯ ВІКТОРОВА”, цьогорічний “…ринг” ознаменується творчою боротьбою за першість, а переможе як завжди обдарованість та молодість.

Ще до початку концертної програми свята у фойє телецентру буде організований інформаційний ПроФлеш для молоді

Його проведуть співорганізатори свята – міський Центр соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді, Фонд громади Житомира, міський культурно-спортивний центр, обласний Центр профілактики та боротьби зі СНІДом, КП “Реклама”, Фонд Громади Житомира, ЖОГО “МІР” (Молодь – Ініціатор Реформ) та “Клініка, дружня до молоді” ЦМДП.

Також виступатимуть гості, відомі серед молоді виконавці – Дмиторо Бондарчук, Ярослава, Ольга Рибчинська, Себастьяно, міжнародна школа танцю “T-SQUAD”, “Шоу Сергія Вікторова”, Маша Ревінцова, виконавиця східного танцю Олександра та вихованці школи танцю “АміраДенс”. Неперевершене шоу готують для студентів супер-гості свята – соліст відомої української поп-команди “А-ВІА”, виконавець молодіжних пісень Антон СКАЙ та учасниці популярної музичної групи “Пау-TINA”. Порадують око чарівні учасниці fashion-студії моделей “Elite Brilliant MODELS” у нових колекційних вбраннях.

Декілька слів про основних учасників цього незвичного змагання: вони мають дуже багато спільного – і Маша, і Настя співають та виступають на сцені з раннього дитинства

Згодом їх вокальний талант почав стрімко розвиватися. Вони брали участь і перемагали в багатьох пісенних конкурсах. А зараз Марія є учасницею вокального тріо “Терен”, а Анастасія виховує молодих талантів та навчає їх вокалу. Музика – це головне в житті кожної дівчини.

Наприкінці свята глядачі своїми оплесками визначать кращу молодіжну естрадну виконавицю 2012 року, яка отримає подарунки від косметичної фірми “Оріфлейм”. Подробиці ви дізнаєтесь на інтернет-сайті http://viktorovshow.at.ua

Отож, запрошуємо всіх у середу, 14 листопада о 17 годині у приміщення Житомирського облтелецентру (вул. Театральна, 7) на свято ДНЯ СТУДЕНТА – незвичайне молодіжне ток-шоу “МУЗИЧНИЙ РИНГ-2012”. Організації та учбові заклади можуть замовити запрошення за номером: 22-12-97.