У понеділок житомирські «УДАРівці» візьмуть участь у мітингу-протесті біля Центральної виборчої комісії

Як повідомили у прес-службі Житомирської обласної організації партії “УДАР Віталія Кличка”, всі опозиційні сили, яким не байдужа доля країни зберуться під стінами ЦВК, щоб висловити протест проти фальсифікацій на виборах до Верховної Ради України.

“Ми мусимо захистити свій вибір та право кожного українця обирати ту владу, яку він хоче, а не ту, яку йому нав’язують”, – наголосив Рустам Раупов, голова обласної організації партії.

Нагадаємо, що по всій країні на окремих виборчих дільницях тривають підробки результатів голосування та знищення виборчої документації на користь провладних кандидатів. На людей, які намагаються захистити своє право голоса кидаються штурмові загони міліції та “молодиків у чорному”.

Тому, партія «УДАР Віталія Кличка» закликає ВО “Батьківщина”, партію “Свобода” та демократичних мажоритарних кандидатів виробити спільну позицію для розв’язання політичної кризи та узгодження плану дій, а усіх громадян – приєднатися до акції опозиційних сил і прийти в понеділок, 5 листопада, на 10 ранку під Центрвиборчком щоб висловити свою позицію щодо нечесних виборів.