В Житомирі знаменитий письменник Сергій Лазо презентує свої книги

Завтра, 19 листопада, о 13.30 в читальному залі бібліотеки Інституту філології та журналістики ЖДУ ім. І. Франка (4 корпус, І поверх) відбудеться презентація альбомів та МЕГА-популярних книг знаменитого письменника, співака, поета, композитора, випускника філологічного факультету ЖДУ Сергія Лазо.

Сергій Лазо – народився в Житомирі, нині проживає в Тернополі. Він – автор мега-хітів «Ти подобаєшся мені», «Ні обіцянок, ні пробачень», «Афіни, Київ і Стамбул» Віктора Павліка, «Не йди» Гайтани та «Скай» Сергій Лазо. Його пісні співають Василь Зінкевич, Таїсія Повалій, Оксана Пекун, Наталія Сумська і ще багато відомих виконавців.

У Житомирі Сергій Лазо презентує свої МЕГА-популярні книги «Концерт для одинокого голоса с неслаженным оркестром», «Майстри часу та ще чогось», «Мы так любили The Beatles». У своїх книгах автор змальовує найніжніші, найсильніші людські почуття – вірність, кохання, справжню дружбу. А також розповідає про життя рідного Житомира часів перших джинсів та The Beatles.

Сергій Лазо запрошує всіх на зустріч завтра, 19 листопада, о 13.30 в читальному залі бібліотеки Інституту філології та журналістики.

А у вівторок, 20 листопада, о 18.00 в актовій залі ЖДУ ім. І. Франка Сергій Лазо в якості члена журі візьме участь у Відкритому фестивалі студентської творчості «Листопад-fest».